Køb en sauterpande, induktionsgryder eller andet køkkenudstyr hos Gastrolux

Når mange danskere køber køkkenudstyr til hjemmet, er det oftere og oftere Gastrolux der ender med at ”ryge i indkøbskurven”. Ikke mindst kunder som går lidt ekstra op i madlavning, og som derfor gerne vil have lidt køkkenudstyr i ekstra høj kvalitet. Lyder det interessant, er kataloget fra virksomheden lige nu fyldt med spændende køkkenudstyr, blandt andet induktionsgryder, sauterpande og lignende. Læs videre i artiklen hvis du vil vide mere.

Induktionsgryder til private

Det er bestemt ikke længere noget særligt at have induktionskomfur hjemme i køkkenet. Derfor tæller det spændende katalog med køkkenudstyr fra Gastrolux selvfølgelig også et flot udvalg af induktionsgryder; perfekt egnet til små og store madlavnings-projekter hjemme i privaten. Præcist som man ville forvente, finder du induktionsgryder og induktionspander i flere størrelser i kataloget; i skrivende stund 4 forskellige. Således kan du både få induktionsgryder med et kompakt 2,5 liters design samt induktionsgryder med ekstra meget plads (8,5 liter). Uanset hvilken model fra kataloget med induktionsgryder du vælger, kan du være helt sikker på at der er tale om et kvalitetsprodukt, som holder samme høje niveau som man generelt forventer fra Gastrolux.

Sauterpande med non-stick overflade

Med en dejlig sauterpande bliver en række forskellige typer madlavning hjemme i privaten endnu lettere. Vælger du en Gastrolux sauterpande, kan du end da glæde dig over deres fantastiske non-stick overflade, der betyder at du kan bruge din nye sauterpande til stegning næsten uden brug eller helt uden brug af fedtstof. Og så er sauterpander fra kataloget end da produceret med ekstra hensyn til miljøet - noget der i øvrigt gør sig gældende for en stor del af kataloget med Gastrolux køkkenudstyr.

Klik eventuelt forbi www.gastrolux.dk hvis du vil vide mere om både sauterpander, induktionsgryder og andet godt køkkenudstyr fra det populære mærke.