Hos biokapslen.dk finder du et stort sortiment af bæredygtige Nespresso kompatible kapsler til lave priser

Biokapslen har udviklet en bæredygtig Nespresso kapsel i bionedbrydelige materialer. Læs mere om et smart abonnement med bæredygtige og billige kaffekapsler leveret lige til døren her.

Vælg dine Nespresso kompatible kaffekapsler i bæredygtig emballage

Hvis du har en Nespresso maskine, så har det måske slået dig, at det nok ikke er så bæredygtigt at smide en plastikkapsel med aluminiumslåg i skraldespanden, hver eneste gang du laver dig en kop kaffe. Det har Biokapslen tænkt over. Derfor har de udviklet en bæredygtig Nespresso kompatibel kaffekapsel, som giver dig muligheden for at nyde en kop gourmetkaffe brygget lynhurtigt med bedre samvittighed i forhold til klimaet. Deres bæredygtige Nespresso kaffekapsel er lavet i bionedbrydelige materialer, så du kan smide den i den grønne biospand bagefter, eller ud på komposten, hvis du har sådan en. Den kan omsættes til biogas i et almindeligt biogasanlæg. Den bæredygtige kapsel med Nespresso kompatibilitet er fyldt med gourmetkaffe, og de har fire forskellige kaffesorter at vælge imellem, som alle er lokalt ristet på et kaffebrænderi på Fyn. Du kan være sikker på at smagen er i top, og så er den endda langt billigere end de almindelige Nespresso kapsler. Læs om deres smarte alternativ på www.biokapslen.dk.

Billige kaffekapsler - erstatter plastik- og aluminiumskapslerne

Biokapslen har udviklet billige kaffekapsler, som kan erstatte plastik- og aluminiumskapslerne, som jo ikke ligefrem er nogen bæredygtig måde at lave kaffe på. Med deres bionedbrydelige kapsler til skarpe priser får du kaffe i den bedste kvalitet, lokalt ristet på Fyn, brygget med Nespresso maskinens sædvanlige lynende hastighed og langt bedre smag i munden i forhold til klimaet. De yderst billige kaffekapsler kan smides direkte på komposten, i biospanden eller endda graves ned i jorden, hvis du synes det er sjovt. De har flere Rainforest Alliance certificerede kaffer, som sikrer dig gode produktionsforhold – både i forhold til klimaet samt for kaffebønderne. Du kan bestille en prøvepakke med 20 billige kaffekapsler med de fire forskellige kaffesorter, som bliver leveret direkte til din dør for kun 29 kr. På den måde kan du finde dine yndlingskaffer – skal den være mellemristet eller mørkristet?  Det er alt sammen op til dig. Læs mere på deres hjemmeside biokapslen.dk.