Firmafrokost med plads til individet - Frokost+

Få en fantastisk oplevelse hver dag på arbejdet. Firmafrokost fra cateringleverandøren Frokost+ byder på noget nyt hver eneste dag. Det er skønt at have noget at glæde sig til midt på den helt almindelige arbejdsdag. Det er en frokostordning med stort fokus på variation, som sikrer, at gnisten bevares selv efter mange måneder på abonnementet. Det er frokost til erhverv, som man aldrig kører træt i.

Firmafrokost - Frokostcatering fra frokostplus.dk

Her kan du læse om firmafrokost, som også står yderligere beskrevet på www.frokostplus.dk. Det er en frokostordning til virksomheder i Aarhus, men også omkringliggende byer. Der køres gerne ud til erhverv i Horsens, Hørning, Hadsten og Randers. Tryk ind på frokostplus.dk, og se, om dit postnummer serviceres. En firmafrokost fra Frokost+, der hele tiden varieres, kan byde på mange forskellige ting. Det kunne være forretter, tapas, suppe, koldskål, grøn salat, blandet salat, råkostsalat, lune retter, friskbagt brød og fredagssødt. Der holdes en vis struktur, samtidig med at der hele tiden varieres. Man skal kunne forvente nogle bestemte frokostelementer, imens andre ikke behøver at være der så ofte. En firmafrokost fra Frokost+ kan tilpasses den enkelte virksomhed, og det betyder også, at der kan tages hånd om mennesker med kostrestriktioner - muslimer, jøder, veganere, vegetarer, laktoseintolerante, nøddeallergikere med flere. Der skal være plads til alle hos Frokost+.

Der er i skrivende stund en bred vifte af virksomheder i Aarhus, der er tilmeldt frokostordningen hos Frokost+, som hver dag kører ud med friske retter - altid med et smil på læben. Denne servicemindede virksomhed har selvfølgelig også plads til dig som kunde. Tilmeld dit firma en frokostordning af bedste kaliber, og nyd et sundt og velsmagende afbræk i hverdagen. Firmafrokost er med til at gøre båndet tættere i virksomheden. Der er en række indirekte fordele ved frokost i arbejdspausen, som giver noget værdi i det lange løb.

Klik ind på frokostplus.dk, og find yderligere information om firmafrokost til din virksomhed. Hos Frokost+ er de også klar på at køre ud til dit kontor med hjemmelavet frokost af gode råvarer og på et sublimt kulinarisk niveau, men også med plads til de jordnære retter.