Firmafrokost i København – frokostordning fra Madkonceptet i Ballerup

Bliv endnu én ud af mange tilfredse kunder i København, som bestiller firmafrokost hos Madkonceptet. Du kan læse mere om dette firma fra Ballerup og deres frokostordning på www.madkonceptet.dk og i denne artikel.

Firmafrokost med levering i hele København

Med firmafrokost fra Madkonceptet modtager din virksomhed en alsidig og lækker frokostbuffet til at nyde midt på dagen. Der leveres til hele København. Hver uge er forskellig, da en ensformig firmafrokost ikke er én, man ser frem til. Med varieret, sund og lækker firmafrokost bliver frokostpausen altid et af højdepunkterne på arbejdsdagen. Madkonceptet tilbyder også alternativer til svinekød, allergier og andre kostrestriktioner. En lækker firmafrokost skal efterlade alle i virksomheden mætte og tilfredse. Den typiske firmafrokost består af en varm ret, fyldig salat, grøn og sund salat samt pålæg, lyst og mørkt brød og eventuelt osteanretning og dessert alt efter dagen på ugen. Klik ind på madkonceptet.dk, udfyld den korte formular, og få et solidt tilbud på firmafrokost til minimum 10 personer i København.

Frokostordning fra cateringvirksomheden i Ballerup – madkonceptet.dk

Firmaet Madkonceptet holder til i Ballerup, men deres frokostordning tilbydes i hele København. God og spændende mad er fundamentet for deres frokostordning, og som en ekstra feature til frokostkunder hos Madkonceptet, er det også muligt at bestille luksus sandwicher, der egner sig til møder og konferencer. De har mange års erfaringer med at levere frokost til firmaer i Storkøbenhavn, og derfor ved de, hvad der hitter på arbejdspladserne i hovedstaden. Hvis du synes, dette lyder som en fristende ide, bedes du læse mere inde på www.madkonceptet.dk, hvor du også kan se indbydende billeder af eksempler på retter fremstillet af de dygtige kokke i Ballerup.

God mad er et fundament for velvære, og Madkonceptet har formået at løfte frokost catering op på et nyt niveau. Firmafrokost ud af huset til virksomheder i København er et af deres specialer. Bestil en indbydende frokostordning på madkonceptet.dk fra dette firma fra Ballerup.