Find et bredt udvalg af friskfangede fisk og skaldyr hos Friskfangetfisk

Hvis du leder efter et godt tilbud på rejer, helleflynder eller andet godt fra havet, så er du kommet til det helt rette sted. For hos Friskfangetfisk sælger de (som navnet antyder) udelukkende friskfanget fisk og skaldyr, der kan få tænderne til at løbe i vand. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende.

Velsmagende friskfangede helleflynder

På trods af vores lands beskedne areal, er vi danskere velsignet med en smuk og lang kyststrækning. Vores nemme adgang til havet er naturligvis ensbetydende med, at vi kan nyde godt af de mange lækre og velsmagende fisk, der hører hjemme i de danske farvande. Hos Friskfangetfisk har de gjort det til deres passion og levevej at levere friske kvalitetsfisk til deres mange kunder, der befinder sig i hele det ganske danske land, og en af de mest populære fisk er helleflynderen. Mange danskere elsker at få en helleflynder på tallerkenen, og hvis du køber en helleflynder eller to hos Friskfangetfisk, går du bestemt ikke galt i byen – snarere tværtimod. For en helleflynder er ikke bare en helleflynder, og Friskfangetfisk fanger dem typisk Nordsøen eller Skagerrak og leverer dem lige til din dør.

Rejer til skarpe priser

Den populære fiskervirksomhed, som har adresse i Hvide Sande, kan dog ikke kun levere helleflynder og andre fisk. De kører nemlig dagligt ud med røgvarer, skaldyr osv., og et andet af deres mest populære produkter er rejer, som de altid har et godt tilbud på. Uanset om du ønsker et tilbud på rejer i lage eller varmrøgede rejer, kan du finde det inde på den overskuelige, brugervenlige og intuitive hjemmeside friskfangetfisk.dk, hvor du kan læse mere om Friskfangetfisk, deres produkter og historie. Hjemmesiden fungerer naturligvis også som webshop, så hvis du ser et godt tilbud på rejer, er det bare med slå til. For med sikker og hurtig betaling og dag til dag-levering, kan rejer fra Friskfangetfisk varmt anbefales.