Engangsglas samt bæredygtige gaver via gagron.dk

Gågrøn forhandler engangsglas og bæredygtige gaver via webshoppen. Denne kan du klikke ind på hos www.gagron.dk, og du finder både mere info derinde og i denne artikel.

Køb mange typer af engangsglas online hos Gågrøn

Der er sket en del i forhold til udviklingen af engangsglas, der er mindre miljøbelastende. Gågrøn er en dansk specialist, der designer glas i PLA, som står for PolyLacticAcid. Her får man relativt robuste engangsglas, som man kender dem fra petro produkterne, men det er muligt at kompostere PLA bioplast ved specielle anlæg, som nogle danske kommuner gør. Den traditionelle form for plastik, er man ikke i stand til at gøre dette ved, og det tager flere tusinde år for denne at blive nedbrudt på naturlig vis. Derfor er et enkelt miljøtiltag at skifte over til bæredygtige engangsglas i bioplast, som fx dem der føres på gagron.dk. Du finder også papkrus i samme kategori, som også er produceret under etiske forhold. Her finder du både engangsglas og krus af en miljøvenlig kvalitet, der kan benyttes til kolde såvel som varme drikke.

Bestil bæredygtige gaver til en ven eller veninde

Leder du efter en gave til en person, du holder af, som også går meget op i at forbedre miljøet? Så klik ind på gagron.dk, og se kategorien med bæredygtige gaver. Gågrøn står for gaver med holdning, der fx er egnet som værtindegave eller til housewarming. Hos Gågrøn fokuseres meget på at skabe gaver, der også er anvendelige, og som modtageren naturligvis bliver glad for. Dette skal selvfølgelig stå i samspil med miljøet, hvor der er benyttet materialer og fremgangsmetoder, der er en del mindre miljøbelastende end den typiske gave fra en alm. butik af. Sortimentet byder på bæredygtige gaver som madwrap med bivoks, sugerør i rustfrit stål samt en vandflaske i samme materiale. Du kan også shoppe klassiske urteknive, kopper, skåle, isterningebakker eller et gavekort, hvis du er i tvivl om, hvad modtageren ønsker.

Køb alt inden for miljøvenlige artikler online på gagron.dk. Hos Gågrøn kan du shoppe bæredygtige gaver og engangsglas af en høj kvalitet.