Aflæg en ordre på julefrokost mad eller årets nytårsmenu på www.saltogpeber.dk

En nytårsmenu fra Salt og Peber består af tre eksklusive retter, der skaber et godt udgangspunkt for en festlig nytårsaften. Den kan bestilles til afhentning om dagen på nytårsaften. Dette cateringfirma står også for julefrokost mad ud af huset til events i hele Danmark.

Bestil en lækker tre-retters nytårsmenu hos Salt og Peber

Årets nytårsmenu anno 2018 består af tre udsøgte retter. Man starter ud med laksetatar, der følges op med møre oksetournedos, og der sluttes af med en lækker fransk chokoladekage. Der er mere frihed til at nyde nytårsaften i fulde drag, hvis man bestiller en nytårsmenu udefra hos en cateringvirksomhed som Salt og Peber. De dygtige og erfarne kokke knokler i køkkenet op til nytårsaften for at skabe denne tre-retters menu til festglade danskere i hele landet. Resultatet er en nytårsmenu, der sidder lige i skabet for hver eneste ordre. Bestil årets nytårsmenu i god tid på www.saltogpeber.dk, og sæt flueben ved madovervejelserne til nytårsaften. Så er der mere tid til at tænke på de andre aspekter, der er med til at skabe den perfekte nytårsaften.

Julefrokost mad som diner transportable i hele landet

Hvis den gamle klasse står og skal arrangere julefrokost, er det ikke altid nemt at finde nogen, der gider at tage ansvar for maden. Derfor tyer mange til at bestille julefrokost mad som diner transportable. Dette er naturligvis også en mulighed hos Salt og Peber, som leverer retterne lige til døren til årets julefrokoster beliggende fra november til januar. Vælg mellem ”den nemmeste” med julesild, fiskefilet, roastbeef med mere eller ”den traditionelle” med æg, rejer, grønlangkål, karrysild med kapers og andre klassiske retter, man forbinder med god, gammeldags julefrokost mad. Se en komplet liste over julefrokost maden anno 2018 online på saltogpeber.dk.

Hvis du leder efter catering til festerne i december, er Salt og Peber værd at kigge nærmere på. De leverer julefrokost mad til hele landet, og du kan også bestille en tre-retters nytårsmenu på www.saltogpeber.dk.