Uanset om du ønsker en flot New Yorker dør eller en skræddersyet New Yorker væg, så er du det rette sted

Kunne du tænke dig en flot New Yorker dør eller en skræddersyet New Yorker væg, hvor lyset kan strømme igennem det elegante og smukke design, burde First Floor CPH være lige noget for dig. Den danske design- og produktionsvirksomhed er garant for æstetiske, holdbare og solide løsninger for både private og erhvervskunder.

New Yorker dør – Populært valg hos både private og på kontorer

Kært barn har som bekendt mange navne. Og uanset om du ynder at sige “The Big Apple”, “byen der aldrig sover” eller blot “New York”, er den amerikanske storby et utroligt ikonisk sted. Den populære rejsedestination er ikke kun kendt for sin skyline, sine mange turistattraktioner og tv-serier som “Sex & the City”, “Friends”, “Girls” osv., men også for en af de mest legendariske interiør-/boligklassikere: Den smukke New Yorker dør. En New Yorker dør er til stadighed et populært valg hos både private og på kontorer verden over, hvilket blandt andet skyldes det elegante og minimalistiske glasdesign, der virkelig skaber plads til lyset. First Floor CPH er en oplagt samarbejdspartner, hvis du drømmer om at få sat en New Yorker dør op på kontoret eller hjemme i privaten. Med en New Yorker dør fra First Floor CPH får du en langtidssikret og smuk løsning.

 

Vælg en skræddersyet New Yorker væg fra First Floor CPH

First Floor CPH er også en anbefalelsesværdig samarbejdspartner, hvis du kunne tænke dig en skræddersyet New Yorker væg. Den danske design- og produktionsvirksomhed har leveret et væld af forskellige skræddersyede New Yorker vægge til alt fra brusenicher til mødelokaler og trappeopgange, og de hører da også hellere end gerne fra dig, hvis du har et særligt behov, du gerne vil have stillet i forbindelse med en New Yorker væg. De sætter nemlig en ære i at kunne levere skræddersyede og kundetilpassede løsninger, og de gør en stor dyd ud af at deres kunder altid skal være glade og tilfredse med deres produkt og slutresultatet. Læs mere om deres skræddersyede vægge på firstfloorcph.dk.