Stort udvalg af bådemåtter og håndlavede kurve produceret i Jylland

AU Maison er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i 1988. Siden da har de ikke set sig tilbage, og i det følgende kan du blandt andet læse om bademåtter, en håndlavet kurv og om den populære virksomhed i sig selv. Alternativt kan du klikke ind på deres overskuelige og flotte hjemmeside, aumaison.dk.

Imponerende udvalg af bådemåtter

Noget af det første, der springer i øjnene, når man besøger AU Maisons hjemmeside, er, at det store udvalg af møbler, tekstiler, brugskunst og interiørprodukter er intet mindre end imponerende. Virksomheden har sin egen produktion i Jylland, og deres insisteren på at producere alt fra bademåtter til kunstige blomster i Danmark, er blot én af årsagerne til, at de kan bibeholde en så høj og unik håndværksmæssig kvalitet i samtlige af deres produkter. Det er slet og ret dansk design designet og produceret her til lands. Er du på udkig efter smukke bademåtter, er du da også kommet til det rette sted. For så snart du har set bademåtter fra AU Maison, vil du hurtigt indse eller få bekræftet, at bademåtter ikke bare er bademåtter.

Håndlavede kurve med fokus på det gode håndværk

Designvirksomheden forhandler dog ikke med private kunder. Virksomheder kan godt handle på hjemmesiden, hvor du også kan se en liste over forhandlere. Så hvis du fx forelsker dig i en håndlavet kurv fra AU Maison, skal du endelig ikke fortvivle. Forhandlerlisten er nemlig rigtig lang. Så du kan garanteret finde en forhandler nær dig, der har, hvad du står og mangler. En håndlavet kurv fra AU Maison er et godt eksempel på, at virksomheden kredser om det gode håndværk, det lækre design og de smukke håndlavede detaljer. En håndlavet kurv kan bruges til mange forskellige formål, men uanset hvilket, kan du helt sikkert finde en smuk og brugbar en af slagsen. Med en håndlavet kurv fra AU Maison går du med andre ord ikke galt i byen.