Sengeborde og kontinentalsenge fra flere brands

Schwarz Senge forhandler sengeborde i stilfulde design. På webshoppen schwarz.dk kan du også se de mange sengetyper inkl. elevationssenge og kontinentalsenge, som sengehuset på Østerbro er specialist i.

Sengeborde føres på www.schwarz.dk

Sengebordet er et praktisk lille møbel, de fleste danskere har svært ved at undvære. Hos Schwarz Senge kan du bestille flere typer af sengeborde fra Getama og Kaagaard, der passer godt med udvalget af senge fra sengehuset i København Ø. Det er naturligvis vigtigt at seng og sengebord passer sammen for at skabe en harmonisk indretning i dit soveværelse. Der sælges stilrene sengeborde i sort og hvid samt mere rustikke modeller i forskellige træsorter. På www.schwarz.dk kan du klikke dig frem til de forskellige sengeborde og se dimensioner og andre specifikationer. Det er lækkert med et sengebord til at lægge brillerne og bogen på og evt. placere en bordlampe på.

Et luksuriøst udvalg af kontinentalsenge fra Schramm, Dunlopillo og andre hos Schwarz Senge

På www.schwarz.dk tilbydes kontinentalsenge fra lidt forskellige mærker. Her kan du vælge mellem de bedste modeller fra Schramm, Dunlopillo, Carpe Diem Beds samt Jensen. Den klassiske kontinentalseng er en af de sengetyper, som for alvor har sat sit aftryk på danskernes sovevaner. Den kommer med boxmadras, springmadras og topmadras. Disse tre lag arbejder sammen og giver den høje komfort, man kender fra kontinentalsenge. Læs mere om de forskellige modeller, se priserne, og bestil tid til en gratis rygtest i sengehuset på schwarz.dk. En test af ryggen giver nogle informationer, som kan rådgive om det bedste køb i forhold til kropstype. Det er, som sagt, helt gratis, og du kan bestille tid online. Hvis du tager forbi Schwarz Senge på Østerbro, kan du naturligvis også prøve kontinentalsenge, elevationssenge osv. inden køb.

Hos Schwarz Senge tilbydes de kendte sengetyper som elevationssenge og kontinentalsenge, der fås fra Carpe Diem Beds, Dunlopillo og andre anerkendte mærker. Se også udvalget af sengeborde fra Getama og Kaagaard, der passer med udvalget af senge hos forhandleren her, men også senge fra andre producenter – mere info på schwarz.dk.