Hos SIS by Lekolar forhandles bl.a. kantinestole og højborde til gode priser

SIS by Lekolar formår at kombinere design og funktionalitet i deres mange møbler til skoler og institutioner. Nedenfor kan du læse mere om kantinestole og højborde, der fås i mange forskellige udgaver.

Kantinestole i forskellige modeller

Kantinen er det perfekte samlingspunkt for elever, hvor der lades op og hvor gode relationer styrkes. Derfor er det vigtigt at man ikke går på kompromis, når det kommer til kantinemøbler. Hos SIS by Lekolar finder I heldigvis et stort udvalg af kantinestole i høj kvalitet. Både kvalitet, robusthed og design er i fokus for ikke at nævne siddekomforten, der i bogstaveligste forstand er i højsædet. Sortimentet byder på stole i vidt forskellige designs – du finder både tidløse og velkendte designs blandt udvalget ligeså vel som inspirerende, innovative og nye designs. Uanset hvilken model I vælger til jeres kommende kantinestole, kan I være sikre på at vække stor begejstring i blandt medarbejderne eller eleverne. Læs mere om SIS by Lekolars udvalg af kantinestole i ergonomiske design på www.sis-as.dk hvor I også finder mange andre funktionelle møbler til skoler og institutioner.

Højborde til kantinen eller andre fællesarealer

SIS by Lekolars enorme sortiment af møbler til skoler og institutioner byder også på et stort udvalg af højborde – højborde, der med fordel kan integreres i kantiner eller andre former for fællesarealer. Udvalget byder både på højborde med en mindre bordplade, hvor den enkelte får god mulighed for at fordybe sig, men I finder også højborde med større bordplader. De store bordplader, gøre bordene til et fantastisk samlingspunkt ved frokosten, men giver også mulighed for arbejde i større grupper. Ydermere kan en lang række af bordene højdejusteres således, at I kan arbejde fokuseret i jeres fortrukne arbejdsstilling. Bordene er fremstillet i en solid og holdbar konstruktion, der tager højde for stor slitage og anvendelse og som derved kan holde i mange år. Er I på udkig efter højborde, kan I med fordel kontakte SIS by Lekolar, der står klar til at finde en løsning, der passer til jeres behov. Ydermere kan højborde fra SIS by Lekolar også fås i et væld af forskellige farver – både hvad angår bordplade og stel.

Find jeres nye møbler til institutionen hos SIS by Lekolar.