Find flotte Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodhest hos Gaver og Bolig

Mangler du interiør til dit hjem eller pynt til dine tomme hylder? Så tag et kig på gaverogbolig.dk. Her kan du nemlig finde et stort udvalg af en lang række populære mærker indenfor interiør. De forhandler bl.a. Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste. Læs mere om gaverogbolig.dk herunder.

Holmegaard vaser i smukke danske design

Mærket Holmegaard er smukt dansk design, som har været kendt i Danmark i årtier, og har herunder også leveret glaskunst til danske hjem i ikke mindre end 190 år. Mærket har en lang historie, og var det første reelle glasværk i Danmark. Holmegaard vaser er et godt bud, hvis du går og leder efter et stilfuldt og æstetisk input til hjemmet. Du finder på gaverogbolig.dk Holmegaard vaser i mange forskellige størrelser, former og farver. Derudover kan du også finde et stort udvalg af glas, lysestager, skåle eller fade, som ville være perfekt til borddækningen.

Kay Bojesen flodhest

Den populære Kay Bojesen flodhest er et flot design lavet af egetræ. Den kan fås i både den originale brune farve og i sort. Den sorte flodhest er malet med tavlemaling, så den har den specielle funktion, at den kan tegnes og skrives på. Derfor ville den passe perfekt ind til børneværelset. Den kan hjælpe til at sætte et unikt præg på hjemmet. Kay Bojesen formår at skabe deres egen kunst, der skiller sig ud og skaber en helt speciel ramme for hjemmet. Kay Bojesen flodhesten er et godt bud, hvis du mangler en god gave eller bare har brug for et stilfuldt design til en kedelig vindueskarm. Gaver og Bolig har også et stort sortiment af andre produkter fra Kay Bojesen, såsom sangfugle, gravhunde eller den eftertragtede abe.

 

På gaverogbolig.dk kan du finde Holmegaard vaser og Kay Bojesen flodheste, så der er stor sandsynlighed for, at du finder noget lige i din smag.