Bredt sortiment af Light-Point lamper og Artemide lamper hos Designerlys.dk

Hos Designerlys.dk kan man trygt og frit handle, hvis man søger kvalitetsrigtige lamper, som findes i mange prisklasser. I Designerlys.dk’s brede produktsortiment finder du bl.a. designer lamper fra brands Artemide eller mere simple lamper fra Light-Point.

Light-Point lamper i høj kvalitet

Designerlys.dk udbyder både deres lamper online og i deres fysiske butikker, hvor man bl.a. finder design fra Artemide og Light-point. Lamperne fås i utallige former og farver, der giver dit hjem rig mulighed for at få en lampe til at passe ind i alle rum. Se eventuelt det store udvalg på www.designerlys.dk. Light-point lamper giver dit hjem et meget enkelt og minimalistisk design, hvor at lys i alle kroge ikke bliver et problem. De helt store design fra Light-Point er de klassiske Cube, Box eller Mood lamper, som både kan fås til inde -eller udendørs brug. Se eventuelt det brede udvalg på www.designerlys.dk. Et fællestræk på hele siden er at kvaliteten på lamperne er i top, samt at priserne er ganske overkommelige.

Artemide lamper i klassisk og retro design

Søger man et mere klassisk og retro design, af lamperne fra Artemide et godt alternativ. Artemide har lagt mange timers arbejde i at skabe det bedste italienske design og innovation, som skal vise formålet og hvad deres lamper står for. Funktionaliteten har også stor betydning for Artemides lamper, så alt fokusset ikke er sat på designet, men også at lampen kan bruges rigtigt. Det fremkommer fx på den lange fleksible arme Artimede lampen er fastsat til, der giver den mulighed for at vende og dreje i alle retninger.

Besøg www.designerlys.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye lamper til din nye indretning, der både sikrer et flot design samt god funktionalitet. Det er om du enten søger noget meget minimalistisk fra fx Light-Point eller noget mere retro fra Artemide, så har Designerlys.dk hvad du søger.