Alt i møbler inkl. en bambus sofa samt brugskunst som en sivkurv på tinekhome.com

Bambusmøbler er populære og Tine K Home står bag lækre skandinaviske møbler i bambustræsorten som fx en simpel bambus sofa og solvogne i materialet. På www.tinekhome.com finder du også smuk interiør som fx en sivkurv.

Køb din bambus sofa fra Tine K Home

En bambus sofa er perfekt til terrassen, hvor man ønsker et simpelt og luksuriøst møbel. Tine K Home bambus sofaer ses i forskellige restaurationsvirksomheder og hos private. Hvis du vil hente inspiration til design af pool-området/terrasse osv., kan du læse mere om deres projekter på tinekhome.com. Virksomheden står for simpelt, elegant, naturligt og boheme fusioneret design, hvilket tydeligt ses for bambusmøblerne designet af Tine K Home. Du finder også almindelige sofaer, som du frit kan sætte dit præg på. Du vælger en base, hvorefter du benytter farvemenuen til at vælge den ønskede farve. Du har også mulighed for at vælge forskellige størrelser. Tine K Home er en fleksibel designvirksomhed, som har stor erfaring med at målrette sofaer, stole, borde osv. til den enkelte kundes behov. Tine K Home kan anbefales, uanset om man leder efter en bambus sofa til udestuen eller en almindelig sofa til placering i selve hyggestuen.

En pyntende sivkurv i flettet palmeblad samt hyggelig julepynt

Tine K Home tilbyder dekorative elementer, som er lavet i hånden. En sivkurv er en af de utallige muligheder, som er flettet af palmeblade. Det er et pyntende element, der kan bruges til opbevaring af forskellige ting. Tine K Home er en familieejet virksomhed fra Fyn, som ofte rejser ud i den vide verden for at opdage ny brugskunst, som de giverne danskerne adgang til. Du finder også brugskunst til julen på tinekhome.com, som sælger julelys, juleklokker, servietter, bånd og forskellige dekorationer til juletiden. Har du ikke pyntet op til jul endnu, så finder du prisvenligt julepynt online på tinekhome.com, der kan løfte stemningen i december måned.

Køb brugskunst til julen og resten af året som fx en sivkurv, marokkanske fade og meget andet fra Tine K Home. Læs også mere om bambusudvalget, der indeholder en bambus sofa samt flere solvogne, stole, borde og meget mere på www.tinekhome.com.