Vådfoder til katte og foder til jagthunde fås i høj kvalitet hos WinnerPlus

Uanset om du har kat eller hund, så er det vigtigt at finde foder, der giver den rette ernæring og er godt for deres fordøjelsessystem. WinnerPlus er klar over hvor vigtigt det er, og har derfor også lavet både foder til jagthunde og vådfoder til katte i utrolig høj kvalitet.

Vælg det rette foder til jagthunde med Hunter Select

Som hundeejer er du selvfølgelig klar over, hvor stor forskel der er på hunde, og på deres aktivitetsniveau. Det er WinnerPlus også, og de har derfor også det bedste foder til jagthunde. Foderet skal nemlig afspejle hundens aktivitet, og derfor er det også vigtigt at det foder du giver jagthunden, har det rette indhold. De har et udvalg af foder til jagthunde, der indeholder både høj kød procent, samt lakse- og linolie. Deres foder til jagthunde er Hunter Select og Hunter Sport, der begge to kun har det bedste til hunden. Dvs. der ikke er soja, æggepulver og mejeriprodukter, og indeholder heller ingen kunstige farve- og smagsstoffer og smagsforstærkere. Winnerplus.dk har helt sikkert det rette foder til jagthunde, og med deres ekspertise kan de rådgive dig om det bedste valg.

Undgå kunstige stoffer med Beef & Game vådfoder til katte

WinnerPlus har også det helt rigtige til katten. Køb kattefoder her og vær sikret foder i højeste kvalitet. Alt deres vådfoder til katte er lavet af 100 % naturlige råvarer og kød, og indeholder hverken korn eller gluten. Deres vådfoder til katte fås i flere smagsvarianter, som f.eks. Beef & Game, Beef & Chicken og Beef & Lamb, i blandt andre smage. Fælles for alt vådfoder til katte er, at det ikke indeholder hverken sukker, karamel, cassia gum, GMO, soja og kunstige aroma- og farvestoffer. Der er tilsat taurin og L-carnitin. Deres vådfoder til katte er altså lavet med tanke på kattens helbred og smagsløg. Du kan altid tage kontakt til winnerplus.dk, hvis du har spørgsmål angående vådfoder til katte eller hundefoder.