Udendørs bænke og skraldespande til byrummet på www.zenzo.dk

Bestil både bænke og skraldespande til udendørs placering i det offentlige byrum, ved fabrikken eller lignende. ZENZO er ekspert inden for dette område. Vælg imellem markedets førende og mest innovative byrumsløsninger på zenzo.dk, der også tilbyder rygeskur, containerskjulere, pullerter og andre løsninger.

Udendørs skraldespand til ethvert behov - Bestil til firmaer og offentligheden

Bestil udendørs skraldespande i smukke design, som falder godt ind i byrummet, og som derved skaber en rød tråd, der matcher byplanen. Hver dansk by har en særlig karakter, som man selvfølgelig skal have i mente, når man kigger på byrumsinventar. Det samme gælder, når man kigger på en udendørs skraldespand til kommunen. ZENZO leverer bl.a. udendørs skraldespande i alu, beton, plast, galvaniseret stål og rustfrit stål. Du kan finde mindre skraldespande, men også større udendørs affaldsspande med plads til mere end 100 liter. Vælg imellem simple løsninger eller intelligente affaldsspande. Du finder ganske enkelt udendørs skraldespande til ethvert behov.

Se kataloget med udendørs bænke på zenzo.dk

Se også udvalget af udendørs bænke til byrummet. ZENZO forhandler bænke i gode design og med mulighed for at vælge forskellige materialer. Det kan f.eks. nævnes, at man kan bestille udendørs bænke i PVC, stål, træ og alu. Udvalget indeholder rustikke, klassiske udendørs bænke samt mere moderne løsninger. Denne leverandør har også bord bænkesæt til ethvert behov. Det er primært offentlige instanser, som handler hos ZENZO, men mange virksomheder kan også drage fordel af det brede katalog på www.zenzo.dk. Så hvis du kigger efter udendørs bænke, borde m.fl., så klik derind nu.

Når man skal indrette det offentlige byrum eller virksomheden, så skal man tage grundig stilling til inventar. Det skal være flot, funktionelt og passe ind i den eksisterende atmosfære. Derfor bør man vælge en leverandør som ZENZO, der har et stort nok katalog til at dække alle behov. Find inspiration i udvalget af udendørs bænke og skraldespande på siden, der også leverer terrorsikring, rygerum m.fl. i bedste kvalitet.