Tre grunde til at købe brugte parkmaskiner hos Kapow

Bruger du parkmaskiner til dit erhverv? I så fald er du sikkert mægtig glad for, at maskinerne findes. De letter uden tvivl din arbejdsbyrde en del og giver dig en mere effektiv arbejdsdag. Men det kræver naturligvis først og fremmest, at du har de rette parkmaskiner til formålet – og det kan være en dyr omgang.

Selvom parkmaskiner er dyre, findes der dog råd for sagen. Du kan nemlig vælge at købe brugte parkmaskiner. Med disse har du mulighed for at spare en del penge, men stadig få en funktionel maskine, der løser opgaven. Hos Kapow har de et stort udvalg af onlineauktioner, hvor du kan købe dine brugte parkmaskiner.

Enestående udvalg og bekvemmelighed

Hos Kapow har de mere end 30 års erfaring med maskinauktioner. Gennem disse år har virksomheden opbygget et fantastisk netværk, der blandt andet omfatter leasingselskaber, offentlige institutioner og mange andre. Faktisk har Kapow erfaring med at handle med mere end 50 lande.

Derfor kan Kapow også tilbyde dig et enestående udvalg af brugte parkmaskiner. Ikke alene er udvalget enestående. Det er også utroligt nemt at anvende platformen, når du gerne vil købe brugte parkmaskiner. Alle brugte parkmaskiner fra Kapow kan du købe fra kontoret eller endda derhjemme. Alle auktioner er nemlig online, så du kan deltage, hvorfra du ønsker.

Betydelige økonomiske besparelser

En stor fordel ved at vælge brugte parkmaskiner, er, at du kan opnå en stor økonomisk besparelse. Når en parkmaskine først har været brugt, falder den nemlig i værdi. Med andre ord sker der et værditab.

Men selvom maskinen falder i salgsværdi, kan den stadig skabe værdi for dig. Hos Kapow tjekker de nemlig alle maskiner, før de bliver sat til salg. Derfor kan du altid være sikker på, at du køber en funktionel maskine.

Parkmaskinen har muligvis lidt brugsspor og andre skønhedsfejl. Men den skal nok udføre opgaven for dig – og det er nu engang det vigtigste.

Nem og overskuelig handelsproces

Det kan godt virke lidt angstprovokerende for nogen at skulle købe brugte parkmaskiner over internettet. Særligt fordi, at du ikke kan se maskinen selv før købet. Men alle disse bekymringer har Kapow taget hånd om.

For det første tjekker de selv maskinen for dig. Det er kun funktionelle maskiner, der bliver sat til salg på platformen. Derudover er der altid både billeder og detaljerede beskrivelser af de brugte parkmaskiner. Ligesådan er der også en oversigt over alle gebyrer og handelsprisen. Derfor ved du altid, hvad du køber og til hvilken pris.