Tømrer, der kan udføre store og små hus renoveringer

Hansen & Larsen er eksperter i byggeri og hus renovering. Læs mere her, hvis du søger en pålidelig tømrer i Vestjylland.

Tømrer nær Skjern og Ringkøbing - Hansen & Larsen

Søger du en tømrer omkring Videbæk, Tarm m.m.? Hansen & Larsen har over 50 års erfaring som tømrerfirma og har base i Skjern. De bygger med glæde over hele landet, og har erfaring med både privatboliger, renoveringer, tilbygninger samt store industriprojekter og støbning af vindmøllefundamenter. Hvis du søger en tømrer til dit byggeprojekt, så kan du finde den hjælp, du skal bruge hos dem. Deres mangeårige erfaring og brede kompetenceområde gør dem til den perfekte totalentreprenør. De har både tømrer, murere, VVS’ere, betonarbejdere og smede ansatte i virksomheden, så der er tale om velkoordinerede byggeprocesser, hvor tidsplaner og budgetter bliver stramt overholdt. Find tømrere til dit projekt på hansenlarsen.dk og glæd dig over den høje kvalitet og de mange forskellige dygtige og erfarne håndværkere, der får dit drømmehus op at stå. De kan faktisk bygge et parcelhus op fra bunden på 6 måneder og har også arkitekter ansat, der tegner dit hus for dig, før tømrerne går i gang.

Få ekspert hus renovering på www.hansenlarsen.dk

Hansen & Larsen blev startet i 1968 af to venner, som snart måtte udvide virksomheden, og som nu tilhører den næste generation og beskæftiger rundt regnet 80 medarbejdere. De har stor erfaring med bl.a. landbrugsbyggeri, industribyggeri, fundamentstøbning samt opførsel og renovering af privatboliger. Når det kommer til hus renovering, så finder du ikke en mere pålidelig partner i Vestjylland. Deres mange års erfaring i området samt store æstetiske og tekniske kompetencer gør det muligt for dem at udføre langtidsholdbare løsninger. Hvis du tænker på hus renovering, så er der mange muligheder at overveje. Er det facaden, der trænger til en opfriskning? Du kan sandblæse dit hus og pudse det op igen, eller fjerne facadepaneler og påsætte nye. Du kan også renovere huset indvendigt og skabe en helt ny grundplan. Måske drømmer du om større rum og vil gerne have væltet en væg. Indhent et tilbud på hus renovering på www.hansenlarsen.dk.