Swingerklubber med glory hole begivenheder

Hos CitySwingers som har beliggenhed i København, findes Skandinaviens mest besøgte swinger klub, med over 20.000 medlemmer. Klubben lover god stemning og et sikkert miljø, hvor at der hver måned bydes på mere end 50 forskellige events.

To originale og sikre swingerklubber i København - CitySwingers

CitySwingers klubber er Danmarks største swingerklubber, som ligger i København, på Sjælland. Swingerklubberne byder hver måned på forskellige arrangementer, bl.a. fælles spisning, vinsmagning, sm seancer, gb set ups med 10-50 deltagere og meget mere. Swingerklubbernes events er gratis, så snart man har betalt entré. Ligeledes tilbydes der fri bar, for alle med entré, som bestyres af frivillige gæster, der hjælper med at skabe et frækt og godt miljø. Der findes på www.swingeren.dk intro videoer, til hvordan man kommer i gang hos CitySwingers swingerklubber. Swingerklubberne hos CitySwingers har flere forskellige ugenerede rum, hvor at par og singler kan udfolde sig og prøve nye lyster og seksuelle fantasier. Her findes bl.a. rum til gang bang, reb og sm seancer og meget andet.

Læs mere om glory hole events på www.swingeren.dk

CitySwingers byder på mange forskellige events hver måned, bl.a. glory hole konkurrencer. Glory hole konkurrencen byder på en intim og seksuel oplevelse, hvor at mandlige dommere skal kåre klubbens bedste kvindelige sutter. Glory hole konkurrencerne er til de singler og par, der ønsker at udforske deres seksuelle grænser og fantasier, hvor at konkurrencen er spændende, sjov og meget intim. Læs mere om glory hole mulighederne på www.swingeren.dk og væk dine interesser til livs. Derudover byder CitySwingers på glory hole rum, hvor at gæsterne kan hygge sig seksuelt og på mere erotiske måder. Alle glory holes kan benyttes af klubbens gæster, både singler og par.

Besøg CitySwingers allerede I dag, hvis du ønsker at udforske dine seksuelle lyster, i et trygt og socialt miljø. Alle klubbens gæster er der for at afprøve nye grænser, så alle spørgsmål, fantasier og lignende er passende.