Stabilgrus og sorte granitskærver - en kort gennemgang

Hos GrusDirekte.dk kan du finde et stort udvalg af sten, sand, grus og jord. Læs bl.a. om sorte granitskærver og om stabilgrus her.

De flotte sorte granitskærver forhandles hos GrusDirekte.dk

GrusDirekte.dk sælger sorte granitskærver fra Norge til anlæg og haver. Det er et populært valg til bl.a. gårdspladser og anlæg, og der er masser af forskellige anvendelsesmuligheder. De smukke skærver fremstår mere matte i tørvejr og dybsorte i regnvejr og kan stå i smuk kontrast til bl.a. hvide eller røde bygninger. De sorte granitskærver måler 16-22 mm og sælges i både store og små kvantiteter alt efter behov. Hvis du har specielle behov for levering, så kan de løfte en bigbag ind over din hæk eller lignende. De er meget fleksible i forhold til levering og yder hurtig service over hele landet – også Bornholm. Hvis du ikke er ude i god tid, så kan du på bare 6 timer få ekspresleveret på adressen. Prøv deres mængdeberegner på hjemmesiden www.grusdirekte.dk, hvor du beregner hvor mange kilo sorte granitskærver, du skal bruge til at dække din gårdsplads. Skal du bruge stabilgrus, så fører de også et stort udvalg af bl.a. sort stabilgrus.

Stabilgrus til cykelstier og gangstier

Hos GrusDirekte.dk kan du finde et stort udvalg af stabilgrus til forskellige anlægsopgaver. Stabilgrus er nødvendigt, hvis man fx skal lægge fliser eller indkørsel med granitskærver. Grusets brydningsflade er sådan, at det holder sig stabilt som underlag. Når du fx skal lægge fliser i indkørslen, så er denne slags grus en super løsning som fundament. Stabilgrus bruges som underlag til alle former for trafik, fx veje, cykelstier og gangstier. Man lægger typisk 30 cm som underlag til biltrafik og 12-15 cm hvis det er en gangsti eller cykelsti. Når du lægger stabilgrus, så skal du bruge en pladevibrator, som får gruset til at lægge sig 1-2 cm. Det sikrer en tæt pakning og en ekstra stabilitet. Du kan se priserne her, og bestille levering til hele landet – også Bornholm. Der findes mange forskellige slags grus, jord, sand og sten i sortimentet!