SAP Danmark, SAP HR løsninger og hjælp til håndtering af persondata hos 2BM

2BM er et af de bedste konsulenthuse inden for SAP Danmark har at byde på. De rådgiver inden for mange af SAP’s facetter og nedenfor kan du læse mere om håndtering af persondata og andre SAP HR løsninger.

SAP Danmark

Ønsker du at skabe yderligere vækst, værdi og succes i din virksomhed, er SAP noget du simpelthen ikke kan komme udenom. SAP giver dig muligheden for at styre, automatisere og effektivisere diverse arbejdsopgaver i din virksomhed. 2BM er totalleverandør af SAP og det betyder, at hvad enten du har brug for et smart system, der kan være til gavn inden for lønninger, planlægning, udvikling af medarbejdere eller noget helt fjerde, står 2BM klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at komme godt i mål. 2BM har stået i spidsen og været med til at implementere nogle af de største projekter i SAP i Danmark og der bør derfor ikke være nogen tvivl om, at 2BM har styr på hvad de laver. United VARs er verdens største SAP-forhandleralliance og 2BM er et af de konsulenthuse, der er med i denne. Det betyder, at du får en partner, der udover at bestå af 80 eksperter i Danmark også har forbindelse til 7500 andre eksperter fordelt over hele verden. 2BM står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at implementere de helt rigtige SAP-løsninger. 2BM er et af de dygtigste og mest kompetente konsulenthuse, der rådgiver inden for SAP Danmark har og de står også klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere de helt rette SAP-løsninger. Du kan læse mere om hvorfor 2BM er en af de førende konsulenthuse inden for SAP Danmark har ved at klikke ind på www.2bm.dk.

Hjælp til håndtering af persondata

Det er vigtigt, at du har styr på hvordan din virksomhed behandler personlige data fra kunderne. EU’s nye lovgivning, der omhandler håndtering af persondata, stiller nogle krav til de enkelte virksomheder, der kan være svære at efterleve. Hvis man som virksomhed ikke formår at efterleve disse krav, kan man i værste fald få meget store bøder. 2BM tilbyder en lang række it-løsninger indenfor SAP, der gør det nemmere for dig at undgå ikke at efterleve disse krav. It-løsningerne automatiserer flere indviklede processer inden for håndtering af persondata og giver dig et godt overblik over de gemte personoplysninger. De forskellige it-løsninger er super nemme at gøre brug af og 2BM hjælper dig med at implementere dem i din virksomhed. Persondataforordningen stiller ikke kun krav til hvordan du som virksomhed behandler dine kunders personlige informationer – den stiller også krav til virksomhedens håndtering af persondata fra medarbejderne. Et af de krav som lovgivningen stiller til de enkelte virksomheder er, at de bør slette personlige informationer hvis ikke de har grundlag for at opbevare det. Et andet krav, der stilles er, at man som virksomhed er forpligtet til at udlevere al den data du har på et individ, hvis individet beder om at få det udleveret. Dette er blot nogle af de mange krav som lovgivningen stiller, men det er også blot nogle af de udfordringer en virksomhed kan have inden for håndtering af persondata, som 2BM står klar til at løse!

Effektive SAP HR løsninger

2BM har arbejdet med at implementere SAP-løsninger i rigtig mange virksomheder i de seneste femten år. Det har drejet sig om alt lige fra smarte lønsystemer til SAP projektledelse. Et af de områder som 2BM virkelig brillerer inden for er SAP HR løsninger. Med smarte SAP HR løsninger fra 2BM får du som virksomhed det maksimale ud af dine medarbejdere. 2BM har haft cases for både danske og udenlandske virksomheder som de har løst til UG – heriblandt for store virksomheder som Jysk og Grundfos. Uanset hvilket led i medarbejdercyklussen du ønsker at effektivisere eller automatisere, står 2BM klar med smarte SAP HR løsninger som du helt sikkert vil blive glad for. 2BM’s dygtige specialister mestrer desuden HCM-løsninger fra SuccessFactors, et redskab der kan bruges til at måle og effektivisere diverse processer og arbejdsmetoder, og de står også klar til at lave en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed. Udnyt dine medarbejders potentiale til fulde med SAP HR løsninger fra 2BM.

Læs mere om 2BM og deres løsninger på www.2bm.dk.