Salgstræning og salgsteknik – to vigtige emner i de fleste virksomheder

Hos Resultatskaber.dk kan du vælge tre former for salgstræning. Det er et emne du kan læse mere om i denne artikel, som også handler om salgsteknik.

Salgstræning til en god pris af Rolf Høegh

Salgstræning er en essentiel del af et succesfuldt firma, som kan finde ud af at tilpasse sig de moderne tider. Rolf Høegh (manden bag Resultatskaber.dk) tilbyder tre typer af salgstræning. Der er den løbende og branchetilpassede, den løbende i din region eller by og den åbne med individuel tilmelding. Hvis man vælger den store pakke – den løbende og branchetilpassede salgstræning – så får man fire foredrag om året. Oven i pakken får man også sparring mellem foredragene, der naturligvis omhandler de problemstillinger, der findes i din virksomhed og branche. Træn salg ligesom sportsfolkene. Hold formen i top ved hele tiden at øve det igennem. Ellers kan man ikke konkurrere med eliten. Salgstræning er en investering, der i sidste ende kommer til at tjene sig selv tilbage igen.

Salgsteknik skal holdes ved lige

Har du styr på salgsteknik, og hvornår har du sidst finpudset den? Det tekniske element spiller en markant rolle, når man prøver at lukke en handel af. Med god salgsteknik er man bedre rustet på til at kunne sikre en fin kundeoplevelse, at lukke ordren, tackle indvendinger, se muligheder og meget andet. Det er de små detaljer, som kan vælte hele korthuset eller lade det stå oprejst og stabilt. Hvis man ikke har dyb viden inden for salgsteknik, ender man med at begå elementære fejl, der kan koste firmaet dyrt. Bestil tid til at finpudse dine salgsteknikker hos Resultatskaber.dk. Rolf Høegh tilbyder også sparring, som er en god måde at sikre, at alle sælgerne også bruger de salgsteknikker, som han har lært fra sig.

Det er vigtigt med løbende salgstræning, hvis man som virksomhed vil være konkurrencedygtig i Danmark anno 2019. Der sker meget fra år til år, og det kan være en god ide at finpudse ens salgsteknik i ny og næ. Rolf Høegh tilbyder her en fremragende service. Hans firma Resultatskaber.dk byder ind med kurser, der er danmarkskendte for deres store udbytte.