Penduler og sten som gagat og orgonit

Se det brede udvalg af penduler i krystal hos Tessies, der også sælger gagat og ametyst sten til gode priser online. Hvad med en drømmefanger eller et skønt armbånd? Se også sortimentet af tåringe og øreringe til stærke priser ved at klikke ind på tessies.dk. Der føres også et udsøgt udvalg af Buddha figurer.

Tessies - Shop penduler i krystal og sten

Køb krystal penduler hos Tessies. Vælg også imellem nogle i rosakvarts. Disse har en lang historie inden for spirituelle handlinger og har været benyttet som en beroligende faktor. Mange bruger dem også som ren udsmykning, og hos Tessies finder du et stort udvalg af smukke penduler i krystal og rosakvarts. Se også mulighederne i bjergkrystal, messing og ametyst. Det er ligeledes muligt at vælge skønne penduler i orgonit og jaspis samt andre sten og krystaller. Hos Tessies får man penduler i rigtig høj kvalitet, men til priser markant under det, man ser hos konkurrenter. Leder du efter et skønt sten eller krystal pendul? Så kontakt Tessies, evt. i deres nydelige butik i Fiolstræde, hvor du bliver budt varmt velkommen.

Gagat - Se de mange sten til salg

Tessies tilbyder også et bredt udvalg af sten. Køb gagat, ametyst, orgonit og mange flere online. Der tilbydes både rå, polerede og natursten via hjemmesiden, der har et af de flotteste og mest velassorterede stenudvalg i landet. Gagat er en smuk, mørk sten, som mange danskere har tæt på hjertet. Uanset om du leder efter gagat, ametyst eller rosakvarts, så finder du de flotteste sten og krystaller hos Tessies. Besøg tessies.dk, og bestil gagat, ancestralit, howlit, orgonit og mange flere. Du finder en lang række af dekorerende sten og krystaller, som også har en historie bag sig. Der findes især mange pyramider, som er designet ud fra forskellige typer natursten. Læs mere på tessies.dk.

Køb sten som gagat og orgonit hos Tessies, der også forhandler penduler i krystal, drømmefangere og meget mere til gode onlinepriser.