P. Conradsen forhandler smørefedt og specialfedt

Conradsen tilbyder et stort udvalg af forskellige smøre- og lejefedt. De har også 3 slags specialfedt. Når du køber gennem dem, får du personlig relation og en høj servicegrad. Alle varerne kan købes på pconradsen.dk, det gælder både hvis du handler privat eller som erhverv.

Find smørefedt fra Texaco

Virksomheden har forskellige slags smøre- og lejefedt samt universalfedt m.m. til mange formål. Af dem der er kategoriseret som smørefedt har de en 18. kg. stævnrørsfedt fra Texaco af typen smørefedt. Texaco er et over 120 år gammelt amerikansk firma, der sælger olie. Det smørefedt som P. Conradsen sælger fra dem, det hedder Marfak og er svær fortykket med natriumsæbe. Eftersom det er fortykket med natriumsæbe, så tåler det ikke nogen form for forurening med fedter, der er fortykket med andre sæbetyper. Derudover sælger P. Conradsen også 2 universalfedt fra Texaco. Førstnævnte smørefedt anbefales fortrinsvist i fedtsmurte stævnrør i motorbåde og fiskekuttere. Når du modtager det, så måler det 380 mm. i højden og 305 mm. i længden. Angående faremærkning så kan du se gældende sikkerhedsdatablad. Deri står bl.a. at produktet skal anvendes på et sted med god ventilation.

Køb specialfedt til industrielle samlinger

Det er muligt på pconradsen.dk at købe både vaselineolie eller montagepasta. De har i alt 3 slags specialfedt herunder 1 montagepasta, der er lavet til industrielle samlinger, gevind og flanger. Sidstnævnte også i rustfrit stål. Dette specialfedt kan også anvendes i særligt korrosive miljøer. Ud over det så er produktet elektrisk adskillende til 70 kV og er derfor oplagt ved montage i forskellige metaller i samlinger. Det er fødevaregodkendt og kan ikke anvendes sammen med gummi. Prolan er producent på produktet. Deres vaselineolie er hvid og kommer i en dunk på 5 liter. Der er tale om en syrefri olie fra Borup. Det kan anvendes til smøring af symaskiner og alle slags låse både inde og ude. Derudover behandling af terrazzo og skabs- og dørhængsler.

Conradsen er en Nordjysk virksomhed, der i næsten 100 år har markeret sig som en sikker leverandør til forskellige brancher. Inden for stål og jern så har de alle former for værktøjsmaskiner, tekniske artikler og fiskeriartikler. Derudover leverer de også til kommunale institutioner primært i Danmark samt til eksportmarkeder som Mellemøsten, USA og i dele af Europa. Virksomheden leverer uden fragt i Nordjylland og har døgnservice og personlig rådgivning. Har du spørgsmål, kan du altid sende dem en mail eller ringe til dem på telefonnummeret 96 20 20 20.