Opnå det sikkerhedsniveau du ønsker ved hjælp af produkter fra www.idcompany.dk

Hos ID Company står de klar til at hjælpe dig med at opnå det ønskede sikkerhedsniveau. Det gør de blandt andet ved at byde på et stort udvalg af kortprintere og adgangskontrol læsere som du kan læse mere om nedenfor.

Print hurtigt selv smarte ID kort til medarbejdere

ID kort kan bruges i et hav af forskellige sammenhænge og de kan være til stor gavn! Har du lyst til at printe dine egne, hjælper ID Company dig med at komme godt i gang. De byder på et solidt udvalg af kortprintere fra HDI Global / Fargo og Magicard, der fremstiller printere i høj kvalitet og til en god pris. ID kort kan med fordel uddeles til medarbejdere – således behøves de ikke at bære rundt på store nøglebundter og man kan nemt give den enkelte medarbejder adgang til nye lokaler eller materialer. Herudover kan ID kort også fungere som et betalingsmiddel i virksomhedens kantine. ID Kort kan også bruges til kunder – det kan være abonnenter, der kommer i et fitnesscenter eller som nøglekort til hotelgæster. Udvalget af kortprintere byder på printere, der fremstiller ID kort i forskellige hastigheder og med forskellige DPI’er, der har noget at gøre med billedkvaliteten. De forskellige kortprintere er yderst brugervenlige og det betyder, at det er nemt at printe sine egne kort. Besøg ID Company og kom i gang med at fremstille dine egne ID kort.

Forøg sikkerhedsniveauet med en adgangskontrol læser

ID Company fører selvfølgelig også et stort udvalg af forskellige adgangskontrol læsere. Til trods for, at det er vigtigt at have styr på sikkerheden, er det meget forskelligt hvilket behov man har for en høj sikkerhedsgrad. Har I et generelt behov for et højt sikkerhedsniveau eller drejer det sig om et enkelt lokale, hvor sikkerheden skal være høj, byder det store sortiment også på adgangskontrol læsere med indbygget tasteturer – det betyder, at du også kan påkræve en kode, hvis man skal have adgang. Således sikrer man sig mod, at uvedkommende gæster skulle få adgang, hvis de fik fingrene i en medarbejders ID kort. Udvalget af adgangskontrol læsere byder blandt andet på kortlæsere fra IDC, der står for International Data Corporation og er et amerikansk og velrenommeret firma. Se mere på ID Company’s hjemmeside.

Øg sikkerheden med effektive løsninger fra ID Company.