Mediesalg med kompetente professionelle hos Vendemus

Vendemus er til medieudgivere, der ønsker et sikkert og stabilt salg af annoncer, til deres forskellige fysiske eller online platforme. Mediesalg er nemlig ikke altid en leg, hvorfor kompetente samarbejdspartnere bestemt vil være en overvejelse værd. Læs derfor videre her, hvis du er på udkig efter et annoncebureau, der uden tvivl kan sætte gang i jeres annonceomsætning.

 

Mediesalg til specifikke målgrupper

Hos Vendemus er mediesalg en fornem opgave, der tages seriøst helt ned til mindste detalje. Netop derfor har dette annoncebureau sat sig på store dele af det danske marked, og gjort sig til en yderst eftertragtet spiller når det gælder mediesalg og salg af annoncer. Deres succes skyldes en række parametre, men først og fremmest deres dedikation til nichemedier. De ansatte hos Vendemus er nemlig eksperter i medier, som ligger indenfor meget specifikke målgrupper, hvilket betyder at deres salgsteknikker er yderst præcise og derfor yderst veludviklede. De bruger ofte teknikker indenfor disciplinen “assertivt salg,” hvilket vil sige “salg til kunder, der ikke umiddelbart har en præferencer for både dig og dit produkt.” Her er der altså tale om en salgsmetode, der ofte mødes af forbeholdenhed og passivitet, hvilket bestemt betyder, at meget specifikke strategier bør tages i brug. Disse har Vendemus utroligt godt styr på, og deres erfarne team er derfor det oplagte valg, hvis du mangler hjælp til mediesalg af enhver art.

 

Mediesalg med kerneværdier

Vendemus har baseret deres forretning på 4 kerneværdier, der ligeledes er med til at gøre netop deres annoncebureau et succesfuldt et af slagsen. Den første, er en ambition om kun at udføre langsigtet mediesalg og salg af annoncer. Her er der altså ikke tale om kortsigtede pistol-salg til medieudgivere, der mangler hurtige penge. I stedet indgås kun samarbejde, der er foranlediget af tæt personlig kontakt, og hvis primære formål er en sund tilførsel af annoncørmasse, der passer den aktuelle markedssituation. En anden kerneværdi handler om troværdighed. Mediesalg og salg af annoncer er nemlig ikke altid den letteste disciplin, og for at nå det ønskede budget, kræves både målrettede og strategiske kompetencer. Derfor lover Vendemus aldrig mere end de kan holde, sådan at du altid kan vide dig sikker på jeres fælles målsætninger. For det tredje, kan du som medieudgiver altid vide dig sikker på nul bøvl. Vendemus’ ansatte vil nemlig altid indgå et yderst personligt samarbejde med deres klienter. Det gør at meget specifikke ønsker kan opfyldes, tilpasses og efterleves. Sidst men ikke mindst baserer Vendemus, og deres succesfulde forretning, sig på en selvtillid i deres evner og erfaring. Denne selvtillid er bestemt berettiget, og er med til at gøre netop deres håndtering af mediesalg både hurtig og effektiv.