MarkOn tilbyder lækre firmagaver og firmatøj med logo

MarkOn leverer alt fra firmagaver til firmatøj med logo! De kan derfor blive din nye faste leverandør af forskellige former for produkter, der er tilpasset jeres specifikke firma. Læs videre herunder, hvis du vil høre mere om det store udvalg, og hvordan dette kan tilpasses til forskellige former for lejligheder, brancher og målgrupper.

Firmagaver til forskellige personligheder

Køb firmagaver til kunder eller ansatte, der fortjener at blive forkælet. Mennesker er forskellige, og netop derfor består udvalget af firmagaver hos MarkOn af produkter i mange forskellige kategorier. Køb for eksempel firmagaver til elektroniknørden, eller find firmagaver, der kan sætte et smil på vin-elskerens læber. Et firma består af mange forskellige typer af mennesker — og derfor af mange forskellige præferencer. Firmagaver fra MarkOn kan således skræddersys efter behov, sådan at ingen af dine medarbejdere vil komme til at føle sig overset. Hvis du vælger MarkOn som din nye leverandør af firmagaver, kan du ligeledes altid vide dig sikker på produkter i høj kvalitet, og produkter de fleste ville blive glade for at modtage. Dette gælder uanset om du vælger Bluetooth-høretelefoner, Royal Copenhagen vaser, den helt store gavekurv eller en lækker boks med luksus chokolade. Har du meget specifikke ønsker til dine firmagaver, kan du også sagtens tage fat i en medarbejder fra markon.as, der kan hjælpe dig med at få sammensat det helt rigtige udvalg.

Firmatøj med logo gør opmærksom på virksomheden

Er det firmatøj med logo I mangler, fås også flere muligheder hos MarkOn. I dette tilfælde har I nemlig mulighed for at bestille alt fra cykeltøj til poloshirts under kategorien firmatøj med logo. På denne måde kan I altid repræsentere jeres firma — også når I er på messe eller deltager i det årlige firmaløb. Firmatøj med logo er dog ikke bare praktisk, idet det repræsenterer jeres virksomhed, men også praktisk, fordi det er med til at skabe en større sammenhængskraft på selve arbejdspladsen. Når I står side om side med matchende t-shirts, er det nemlig svært ikke at føle sig velkommen og derfor en del af en større helhed. Derfor fås alle typer af firmatøj med logo på www.markon.dk. Her finder du både hele habitter, samt slips og tørklæder, ligesom du finder mere afslappet tøj, såsom striktrøjer og sweatshirts. De mange ansatte I jeres firma kan derfor troppe op i et outfit, der repræsenterer jeres brand — lige gyldigt, hvilken rolle man spiller på teamet. Har jeres firma en diverse sportshold, fås også firmatøj med logo til netop disse lejligheder. I disse tilfælde kan matchene trøjer virkelig bringe sammenholdet frem, især når det gælder forskellige former for holdsport.

Mangler du derfor en ny leverandør af forskellige former for merchandise eller gaver til dit firma? Så kan du med fordel besøge www.markon.as, og bestille merchandise hjem allerede i dag!