Lej en teleskoplæsser eller en motorsav hos Aagaard Maskiner & Udlejning

Aagaard Maskiner & Udlejning har gode priser til både private og erhverv, og næsten uanset hvilken slags arbejde du skal bruge kan du finde værktøj her. Læs bl.a. om leje af teleskoplæsser samt om motorsave her.

Leje af teleskoplæsser

Hos Aagaard Maskiner & Udlejning finder du mange forskellige slags maskiner til både salg og udlejning til private og erhverv. Du kan finde både store maskiner og småt værktøj i butikken, og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge. Hvis der er noget, de ikke har, så kan de skaffe det til dig, og du kan altid kontakte den venlige kundeservice, som plejer at være gode til at rådgive om hvilket materiel der skal til en given opgave. Du kan fx leje en teleskoplæsser, som kan klare de fleste løfteopgaver. Der er forskellige modeller, bl.a. den store, der kan løfte paller i en højde af 17.5 meter, men hvis du har mindre plads på byggepladsen, så er den lille kompakte model måske mere noget for dig. Leje af teleskoplæsser er populært, fordi den ofte bruges til særlige opgaver, som man ikke ofte har brug for at gøre flere gange. Når du bestiller leje af en teleskoplæsser, så kommer den helt frisk fra værkstedet.

Motorsave til små og store opgaver

Du kan også leje motorsave til små og store opgaver. En motorsav er et glimrende værktøj til skov og parkarbejde, og bruges måske oftest til at fælde træer og til at hukke træer op med. Hvis du skal skære et træ op, som du har fældet, så er kædesaven uundværlig. Men den er ikke ufarlig, så du skal huske at bruge en skovhjelm. Når man arbejder med træ, så er det godt at vide, hvad man laver, for træet kan være uforudsigeligt for den uvidende. Kædesaven kan sidde fastklemt, og pludselig spring op, og derfor er en hjelm virkelig vigtig. Hos aagaard-maskinudlejning.dk kan du finde både maskiner og sikkerhedsudstyr og på den måde bliver helt rustet på til arbejdet. Læs mere om motorsave på hjemmesiden, hvor du altid kan finde gode tilbud på gode produkter.