Læs om Solix Group og en af stifterne – Denis Viet Jacobsen

Denis Viet Jacobsen stiftede i 2014 Solix Group ApS – et investeringsselskab, der skaber mærkbare resultater. Nedenfor kan du læse mere om Denis Viet Jacobsens flotte fortid i investeringsbranchen samt hans eget selskab og dets forretningsfilosofi.

Et kendt ansigt i det danske forretningsliv - Denis Viet Jacobsen

Denis Viet Jacobsen er et navn som de fleste i erhvervslivet har hørt før. Denis Viet Jacobsen gjorde sig yderst bemærket i erhvervslivet, da han i sin tid hos Intermediate Capital Group som strategisk konsulent lavede yderst lukrative investeringer – investeringer, der gav fortjenester på trecifrede millionbeløb vel at mærke. Denis Viet Jacobsen har via sin uddannelse hos Copenhagen Business School og sin fortid hos flere forskellige, velrenommerede investeringsselskaber opnået en kæmpe viden inden for investering, ledelse, virksomhedsstruktur og drift. Denne store og dyrebare viden, har Denis Viet Jacobsen efterfølgende valgt at udnytte til fulde. Sammen med sin trofaste, svenske forretningspartner Johan Cervin har han stiftet Solix Group ApS, der køber og udvikler virksomheder. Denis Jacobsen tildeler, igennem Solix Group, gruppeselskaberne den nødvendige kapital for at kunne eksekvere. Herudover deler Denis Viet Jacobsen og resten af Solix Group ud af den store viden om virksomhedsledelse, struktur, driftsoptimering og produktudvikling som de gennem tiden har tilegnet sig med henblik på at skabe en velfungerende virksomhed med bæredygtige resultater. Udover at gøre sig yderst bemærket i erhvervslivet, beskæftiger Denis Viet sig også med udsatte grupper i samfundet igennem sin egen fond, Viet-Jacobsen Fonden. Fonden beskæftiger sig med en lang række af forskellige projekter. Blandt andet står Denis Viet Jacobsen klar til at gøre hvad han kan, for at få veteraner med psykiske mén tilbage på rette spor. Tiden efter en udsendelse kan være svær. Heldigvis formår størstedelen af de udsendte at vænne sig til et civilt samfund uden krig igen, men der er desværre også en minoritet, der har store vanskeligheder med at tilpasse sig til det civile samfund igen og som derfor har brug for hjælp. Dette er blot en af de grupper i samfundet som Denis Viet Jacobsen støtter igennem sin fond. Herudover yder fonden også økonomisk støtte til børn og unge – både unge, der kommer fra mindre bemidlede kår og som dermed har mindre gode forudsætninger for at klare sig i en travl verden, men også unge studerende med akademiske drømme, der ønsker at videreuddanne sig i andre lande.

Solix Group ApS hjælper ambitiøse og talentfulde firmaer med kapital og vejledning

Kapital er alfa omega for en virksomhed. For at kunne opretholde sin position på markedet eller vækste og overtage en større andel af markedet, er det uhyrevigtigt at have kapital til rådighed. Det er dog langt fra alle virksomheder, der har de nødvendige likvide beholdninger til at markedsføre, ekspandere eller udvide produktionen og manglen på kapital kan have konkurs som konsekvens. Investeringsselskabet Solix Group ApS har allerede foretaget sig en lang række af profitable investeringer i virksomheder – investeringer, der både har været til gavn for virksomheden og dens aktionærer. Gruppeselskaberne som Solix Group ApS hidtil har investeret i og udviklet, har allerede oplevet en enorm forandring til det bedre. Solix Group koncentrerer deres kapital og viden hos få selskaber, der hver især har et enormt potentiale og som kommer fra vidt forskellige brancher. Blandt andet har Solix Group ApS arbejdet på at accelerere væksten hos SKIOLD, der er førende leverandører af udstyr og anlæg til landbrugsindustrien. Herudover har Solix Group ApS også arbejdet målrettet på at øge væksten hos Cembrit, der fremstiller fibercement, ved at investere massivt i produktudvikling. Dette er blot et udpluk af de brancher og virksomheder som Solix Group ApS opererer og skaber mærkbare resultater i. Med en klar investeringsprofil, et langsigtet forretningsperspektiv og et nært forhold til gruppeselskaberne, sikrer Solix Group ApS, at virksomhedernes potentiale indfries og at bæredygtige resultater dannes. Det er som udgangspunkt større virksomheder som Solix Group investerer i og virksomhederne har typisk rødder i Danmark eller Sverige, hvilket er to markeder som de to ejere, Denis Viet Jacobsen og Johan Cervin, kender godt.