Køb forskelligt sund hundefoder og kornfri kattemad til skarpe priser hos HIKE

HIKE er efterhånden et velkendt mærke i blandt danske hundeejere, der gerne vil give lidt ekstra for rigtig meget kvalitet når de køber foder til deres hund eller kat. Den danske producent har nemlig specialiseret sig i at producere hundefoder og kattefoder, hvor kvaliteten er noget bedre end dét foder man som regel kan finde nede i supermarkedet. Vil du gerne være sikker på at dit kæledyr får en sund og varieret kost, vil produkter som kornfri kattemad fra dem være det helt rette valg.

Hundefoder i forskellige varianter

HIKE hundefoder er naturligt og dansk hundefoder når det er allerbedst. Producenten har brugt rigtig meget tid på at finde frem til den helt rigtige sammensætning af foder, der sikrer at din hund kan få alle de næringsstoffer igennem foderet, som den har brug for.

HIKE hundefoder fås i flere spændende varianter. Deres udvalg af almindeligt hundefoder tæller således både hundemad til unge hunde og hvalpe, hunde som er ved at være lidt oppe i årene samt hunde i deres bedste alder. Og Inden for hver type hundefoder er der flere typer man kan vælge imellem, så du kan helt sikkert også finde én som din hund vil synes om.

Kornfri kattemad af gode ingredienser

Foruden hundefoder producerer man også kornfri kattemad hos www.hike.dk. Præcist lige som det gælder med hundemaden, er kornfri kattemad kvalitets kattemad når det er bedst, og fyldt med vitaminer og mineraler, som sikrer at din kat er sund og rask.

Hundemad og kornfri kattemad er blot to af flere typer foder til hunde og katte du finder fra den danske producent lige nu. Vil du gerne se resten, så klik ind på deres hjemmeside, hvor du også kan finde en masse god info om de forskellige produkter som er tilgængelige.