Kæmpe udvalg af containere herunder kølecontainere i høj kvalitet

Der findes hos DC-Supply et bredt udvalg af forskellige containerløsninger, som fås i den bedste kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på kølecontainere og en masse andre modeller, som har en masse forskellige funktioner.

Alt i containere

Hos DC-Supply finder du alt i containere, hvor udvalget byder på alt fra traditionelle transportcontainere til salgsboder og butikker. DC-Supply har siden 1981 produceret og leveret standard og specialfremstillede containerløsninger, og har derfor meget erfaring bag sig. Man finder hos DC-Supply stort set alle mulige løsninger indenfor containerverden, hvor der både tilbydes færdige løsninger eller specialfremstillede løsninger. Dette gøres gennem tætte dialoger mellem firma og kunden, så man sikrer sig den helt rigtige container bliver fremstillet. De forskellige containere kan både købes eller udlejes, alt efter hvilke behov og ønsker man har.

Klik eventuelt ind på www.dc-supply.dk og kig de mange forskellige muligheder og løsninger igennem.

Kølecontainer i topkvalitet

DC-Supply er også udbyder af en lang række forskellige kølecontainere, som findes i høj kvalitet. Med en kølecontainer fås en god løsning til at fragte fødevarer til fx køkkener og dagligvarebutikker. Der findes mange forskellige slags kølecontainere, alt efter hvilke behov man har. Der tilbydes fx kølecontainere med miljøvenlig nedkøling, hvor de er drevet af solceller og batterier. Man har hos DC-Supply både mulighed for at leje eller købe de smarte kølecontainere, hvis man blot ønsker at låne én i en uge eller lignende. Alle løsningerne er i den bedste kvalitet håndværk -og innovativtmæssigt. Derfor er du altid sikker på at få den optimale løsning til dine ønsker. Når produktet er godkendt hos kunden i samarbejde med de erfarne ingeniører, kan håndværkerne begynde at fremstille kølecontaineren i værkstedet. Læs eventuelt mere om de forskellige løsninger og muligheder på www.dc-supply.dk.

Besøg DC-Supply allerede i dag, og kig det brede udvalg igennem og find den mest optimale løsning for dig, eller overvej en specielbestilling.