JEMA LIFT tilbyder handicaplifte og løfteborde til intern logistik

JEMA LIFT sælger mange slags løfteborde til intern logistik, men er også eksperter i handicaplift og vareelevator. Læs mere her.

Find den rette handicaplift på jemalift.dk

JEMA LIFT har over 40 års erfaring med hydrauliske løftemekanismer og er førende på markedet i Danmark, men nyder også international anerkendelse for deres solide, stærke og stabile designs med upåklagelig funktionalitet. De har forskellige spændende bud på handicaplifte, og du kan bl.a. finde en stort set usynlig trappelift, som simpelthen indbygges i trappen og fungerer som effektiv handicaplift. Kort fortalt, så kan hvert trappetrin hæves og sænkes, og når en kørestolsbruger skal op ad trappen så sænkes alle trinnene til gulvplan, hvorefter kørestolen kan køres op på platformen. Herefter hæves alle de nivellerede trin op til trappens slutnings niveau, og kørestolsbrugeren kan køre videre. Bagefter sænkes hvert enkelt trin tilbage til sit oprindelige niveau, og trappen kan bruges som trappe igen. Denne slags handicaplift er foretrukket af de førende tegnestuer og arkitekter i landet, da man på den måde forbliver tro imod bygningens design uden at gå på kompromis med handicapadgangen.

Læs om udvalget af løfteborde til intern logistik

JEMA LIFT laver også mange forskellige løfteborde til intern logistik, og de laver både store og små opgaver. De har allerede mange forskellige løfteborde, men laver også skræddersyede løsninger, som gør livet lettere i erhvervslivet. Der er mange forskellige slags løfteborde til intern logistik, og den slags løfteborde kan bruges som arbejdsplatforme, altså til at løfte mandskab på, som skal udføre svære opgaver. Det kan fx være mekanikere, der skal arbejde på store maskiner så som fly, helikoptere eller boreplatforme. Det kan også være som vareelevator imellem forskellige etager, hvor et løftebord til intern logistik kan bruges. De professionelle løfteborde løftes af hydrauliske pumper, som sikrer et solidt, stærkt og stabilt løft. De mange forskellige design gør det muligt for dig at finde det perfekte bord til dine arbejdsopgaver. Der er både små, stærke borde og høje borde, der kan løfte i flere meters højde. Læs mere på jemalift.dk.