Hos Kongkrudt finder du bl.a. flotte nytårsraketter og fontæner til skarpe priser

Hos Kongkrudt tilbydes et af Danmarks bedste og største udvalg af fyrværkeri, i høj kvalitet. Sortimentet byder bl.a. på en lang række forskellige nytårsraketter og fontæner, som findes til konkurrencedygtige priser.

Super fede nytårsraketter

Hos Kongkrudt tilbydes Sjællands bedste udvalg af flotte og kraftige nytårsraketter, til fordelagtige priser. Nytårsraketterne er perfekte til når klokken slår tolv, og det nye år skal skydes i gang. Nytårsraketterne lover et flot resultatet, med smukke farver og effekter. Nytårsraketterne som findes hos Kongkrudt findes i mange forskellige prisklasser, så der altid kan findes noget fyrværkeri til alles ønsker og behov. Med raketterne fra Kongkrudt er man sikker på at blive set på himlen, da de lover et kraftigt og smukt resultat. Der findes også meget andet krudt på www.kongkrudt.dk, hvor der også kan kigges nærmere på de mange forskellige nytårsraketter. Der gøres opmærksom på at fyrværkeri ikke må sendes, så alt krudtet skal derfor afhentes i den fysiske butik i Næstved.

Fontæner i god kvalitet

Der findes hos Kongkrudt også et bredt udvalg af fontæner, til gode priser. Fontænerne findes i mange forskellige prisklasser, så alle kan være med. Ligeledes fås fontænerne i forskellige størrelser, alt efter hvor flot og smukt et resultat man ønsker. Fontæner er gode til dem som er lidt usikre omkring store raketter og batterier, da de er nemme at anvende og tænde af. Fontænerne bliver tilbudt hver for sig eller i samlede pakker, hvor der kan opnås gode rabatter, ved køb af mere krudt. Alle fontænerne kan findes i den online shop eller i deres fysiske butik i Næstved. Krudtet må ikke sendes med fragten, så derfor skal alt krudt og fyrværkeri afhentes i den fysiske butik eller nærliggende byer på Sjælland.

Besøg Kongkrudt allerede i dag, hvis du er på udkig efter det bedste fyrværkeri til nytårsaften. Udvalget er stort, og der kan helt sikker findes noget til dig.