Hos Kiesel Scandinavia finder du entreprenørmaskiner som vejtromler og gravemaskiner til større projekter

Leder du efter en vejtromler eller en gravemaskine til salg? Hos Kiesel Scandinavia kan du finde et stort udvalg af entreprenørmaskiner. 

Robuste og slidstærke vejtromler til alle brancher

Kiesel Scandinavia har i 20 år solgt entreprenørmaskiner til bl.a. konstruktionsbranchen, landbruget, metalindustrien, shipping og havn. De har bl.a. et stort udvalg af vejtromler til vejarbejde. De fører bl.a. det franske mærke Mecalac, som laver nogle af de stærkeste maskiner i verden. Deres forskellige maskiner er stærke og enormt slidstærke, og der findes mange forskellige størrelser og vægtklasser til en bred vifte af arbejdsopgaver. Den tungeste vejtromler i sortimentet er deres TV1400, som vejer 4,4 tons og er til de store og tunge opgaver. De er alle udstyret med effektiv vibrationsdæmpning for de bedste arbejdsforhold. En vejtromler fra Mecalac har en meget intuitiv styring og vil helt sikkert kunne klare de opgaver, som du måtte blive mødt med i forbindelse med fx vejarbejde eller konstruktion. Kiesel.dk er Skandinaviens næststørste leverandør af entreprenørmaskiner og tilbyder desuden specialløsninger og komplette løsninger. De yder selvfølgelig service i forbindelse med vedligeholdelse og reparationer på alle deres produkter.

Køb din nye gravemaskine til en skarp pris på www.kiesel.dk

Kiesel Scandinavia har mange forskellige gravemaskiner til salg fra franske Mecalac, som i mange år har været Europas førende producent af stærke og slidstærke maskiner til effektivt arbejde. Det er fransk ingeniørkunst, når det er allerbedst, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde maskiner i sortimentet, som kan klare de opgaver, du skal have klaret. De forskellige stærke maskiner kan klare alsidige opgaver, og der findes også små fleksible modeller i sortimentet til graveopgaver på små arealer, hvor der skal kunne vendes på et frimærke. Deres store salg af gravemaskiner omfatter også service, reparationer og vedligeholdelse, og du kan være helt sikker på, at du nok skal kunne finde den rette gravemaskine til salg. Når det kommer til gravemaskiner, så kan du uden tvivl finde den rette model til dine arbejdsopgaver i butikken. Deres sortiment er stort og indeholder mange forskellige stærke modeller. Læs mere om gravemaskiner til salg på www.kiesel.dk.