Hos FOCUS Moduler A/S finder du både et præfabrikeret sommerhus og kontormoduler, der matcher alle dine ønsker

Et byggeri behøver ikke tage oceaner af tid. FOCUS Moduler A/S tilbyder modulløsninger, som både er yderst holdbare, æstetiske og hurtig produceres. Det gælder, hvis din virksomhed er vokset og skal udvides med kontormoduler - eller hvis du drømmer om at kunne tage på weekend og ferie i et præfabrikeret sommerhus, som er designet efter dine ønsker.

Hold ferie i et specialdesignet præfabrikeret sommerhus

Præfabrikeret sommerhus? Måske leder ordet ’præfabrikeret’ dine tanker i retning af billig og alt for salt færdigmad. Men det er altså langt fra tilfældet hos FOCUS Moduler A/S. Med præfabrikeret sommerhus menes der blot, at du fortæller dem, hvad du præcist ønsker af dit nye sommerhus, og på deres værksted bygger de det, I har aftalt - og de leverer din drøm af et præfabrikeret sommerhus til din grund. Hvis du ønsker det, sørger de for alle vvs- og elinstallationer og indretningen. Et præfabrikeret sommerhus kan bygges i hundredvis af variationer. Det kunne være et sortmalet træhus med højt til loftet eller et luksuriøst sommerhus med spa og sauna. Det handler bare om, hvad dine ønsker og behov til et præfabrikeret sommerhus er, og så er det dét, du får. Og du slipper for en lang byggeproces og for en masse vedligehold, så du bare kan bruge dine ferier på at slappe af i dit nye sommerhus.

Kontormoduler med plads til alle

Det kan være en stor ulempe for de ansatte i en virksomhed, hvis de ikke har nok plads til at udføre deres arbejde ordentligt. Det er naturligvis et godt tegn for virksomheden, fordi vækst er godt; men det kan være fordelagtigt for alle, at der hurtigt kommer flere kontormoduler til, så man kan brede sig ved skrivebordet. FOCUS Moduler A/S kan nemt og hurtigt opsætte kontormoduler i forbindelse med din virksomhed, hvis der er pladsmangel. Kontormodulerne fremstilles på deres værksted, og så snart de er blevet transporteret hen til virksomheden er de klar til brug. Hvis der er behov for ekstra mødelokaler, kan dette også indrettes i en kontormodul, og det samme gælder kontormoduler med toiletfaciliteter og kantine. Hvis du har spørgsmål eller tvivl ift. en udvidelse af virksomheden med kontormoduler, tilbydes du gratis vejledning på www.focusmoduler.dk. De har 30 års erfaring, så du kan trygt lægge din virksomheds udvidelse i deres hænder!