Her finder du bl.a. en trædrejebænk i høj kvalitet og en smart bygningssav

Dorch & Danola sælger et bredt udvalg af træværktøj til gode priser. Her kan du bl.a. læse om en trædrejebænk og om en bygningssav til en god pris.

Trædrejebænk i praktisk design

Hvis du arbejder med træ som fx snedker eller gør-det-selv person, så er Dorch & Danola en god butik at kende. De sælger nemlig værktøj og maskiner til træarbejde fra de bedste producenter. Der er mange forskellige mærker, som laver godt træværktøj, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken til en god pris. Der er bl.a. et flot udvalg af trædrejebænke til gode priser, og det er jo et super spændende stykke værktøj. En trædrejebænk giver dig mulighed for at spænde en pind, en stykke træ eller en kævle op på den lange led, og så dreje det rundt ved en meget høj hastighed. Det er for at man kan arbejde på træet jævnt hele vejen rundt. Det giver mange muligheder, og hvis du fx tænker på gamle bordben, trægelændere og den slags, så er de ofte drejet i en trædrejebænk. Når emnet drejer rundt, og man sætter et skarpt stemmejern til kan man fjerne materiale jævnt hele vejen rundt, og man får symmetriske runde resultater.

Bygningssav

Dorch & Danola har mange forskellige slags maskiner og værktøjer, og du kan bl.a. også finde en god bygningssav til professionelle håndværkere. En bygningssav er en borrundsav, som gør arbejdet på arbejdspladsen langt lettere. Med sådan en og en god tommestok kan du hurtigt få skåret alle pindene til skelettet, og så kan du snart holde rejsegilde. Der er forskellige gode modeller fra bl.a. Metabo, Festool og Scheppach i butikken og hvis du har brug for vejledning, så kan du altid spørge om hjælp fra de dygtige medarbejdere. De ved alt om maskinerne og til hvilke formål de egner sig, så tøv ikke. En bygningssav er god til den håndværker, der skal bruge præcise resultater, når pladerne, lægderne, pindene og stolperne skal skæres. Læs mere på hjemmesiden dorchdanola.dk.