Hansen & Larsen har både den rigtige murer, tømrer og projektleder til dit næste husbyggeri

Hansen & Larsen er et stort dansk entreprenørfirma med ekspertise inden for husbyggeri. Læs bl.a. med her, hvis du skal bruge en murer.

Hyr en murer eller andre håndværkere fra hansenlarsen.dk

Skal du bruge en murer i Vestjylland, så bør du kende til Hansen & Larsen. Virksomheden har udført professionelt murerarbejde siden 1968, og de gør det stadig med erfaring, ekspertise og hurtighed. Det er et stort entreprenørfirma med 100 medarbejdere, både har tømrere, murere, smede og VVS’ere ansatte, således at de kan klare totalentrepriser med primært intern arbejdskraft. Det giver mange fordele, da der ikke går kludder i kommunikationen eller tidsplanen, når der er en projektleder, der har det samlede overblik. Hvis du skal bruge en murer til at bygge dig noget eller restaurere noget, så kan du med sikkerhed finde hjælp på hansenlarsen.dk, hvor du kan finde et godt tilbud på kvalitetsarbejde. Deres håndværkere er stolte og teknisk dygtige, og tidsplaner er noget, de tager enormt seriøst, så deres kunder kan stole på de tilbud, de får. Læs meget mere på hjemmesiden om det murerarbejde, de har udført og find inspiration i billedgalleriet.

Totalløsninger indenfor husbyggeri

Drømmer du om at bygge hus i Vestjylland? Når man bygger helt nyt hus, så er der de fordele, at man helt selv kan bestemme, hvordan det skal indrettes. Man får et helt nyt hjem, hvor ingen før har boet, og man kan på den måde gøre det til sit helt personlige sted uden indflydelse udefra og fra fortiden. Der er mange fordele ved selv at bygge hus, men det risikerer at tage lidt tid. Men hos Hansen & Larsen kan du faktisk få bygget et parcelhus på kun 5-6 måneder fra de allerførste skitser til det nøglefærdige resultat. Hvordan kan det lade sig gøre? Tænker du måske. Det er fordi Hansen & Larsen er eksperter i husbyggeri og har over 50 års erfaring. Desuden har de alle de nødvendige fagfolk ansat i virksomheden, således at der ikke er fem forskellige håndværkervirksomheder, der skal kommunikere med en arkitekt og en bygherre og med hinanden. Husbyggeri kan ofte blive forsinket pga. for mange forskellige aktører, men med en entreprenør, der påtager sig hele ansvaret og overblikket kan husbyggeri klares langt hurtigere.