Fonden Viet-Jacobsens Fond, der er stiftet af Denis Viet Jacobsen, støtter en masse forskellige formål

Denis Viet Jacobsen er en dansk erhvervsmand med mange års erfaring fra det internationale marked. Han er bl.a. stifter af Viet-Jacobsens Fond, som du kan læse mere om her.

Denis Viet Jacobsen og sin svenske samarbejdspartner Johan Cervin

Den danske forretningsmand Denis Viet Jacobsen har sammen med sin svenske samarbejdspartner Johan Cervin skabt investeringsselskabet Solix, som med deres rødder i to forskellige betydningsfulde markeder har skabt sig nogle unikke muligheder for at tilføre betydelig vækst til danske og svenske virksomheder. Deres mål er at udvikle virksomhederne og hjælpe dem til at indfri deres virkelige potentialer. Der er mange virksomheder, som mangler midlerne til at gøre de nødvendige investeringer for at kunne vokse og skabe flere arbejdspladser og økonomisk vækst. Denis Viet Jacobsen arbejder altid med et tålmodighedsprincip og med sikre investeringer og detaljerede investeringsplaner, for at sikre afkast i det lange løb. Solix arbejder primært med virksomheder med en årlig omsætning på 500.000.000 kr. eller derover, og har hjulpet mange forskellige virksomheder til større vækst. Denis Viet Jacobsen har mange års erfaring med investering og kender alt til markedets mekanismer, og det gør ham til en glimrende strategisk rådgiver, som med sit store internationale netværk og kendskab til mange af markedets facetter har det bedste grundlag for at hjælpe virksomheder til større vækst igennem målrettede investeringer og forretningsplaner. Denis Viet Jacobsen har også skabt en fond, som støtter mange forskellige gode formål med i alt omkring 600.000 kr. årligt. Det har været vigtigt for den succesfulde forretningsmand at give noget tilbage til samfundet, idet han selv har sit på det tørre økonomisk, og derfor giver fonden både støtte til unges videregående studier i udlandet, børn fra ikke-ressourcestærke familier samt til krigsveteraner og deres kamp om at blive en del af samfundet igen. Fonden kan søges af alle, der lever op til de formelle krav og du kan læse meget mere om ansøgningsfristerne og de formelle krav på legatbogen.dk, hvor du også kan blive klogere på de specifikke formål, som fonden støtter og hvordan du selv kan ansøge med dine projekter.

Viet-Jacobsens Fond støtter forskellige formål

Viet-Jacobsens Fond er en fond, stiftet af forretningsmanden Denis Viet Jacobsen, som er en anerkendt investor med erfaring fra ind- og udland i store investeringsfirmaer som fx Intermediate Capital Group samt sit eget Solix, som han har startet med sin svenske forretningspartner Johan Cervin. Fonden støtter mange forskellige formål, og det kan være den kan hjælpe dig med at gøre drømme til virkelighed, så tag og læs med her, hvis du vil vide mere. Viet-Jacobsens Fond støtter fx projekter, der kommer børn fra socialt belastede kår til gode. Fonden vil gerne hjælpe alle børn på vej til en bedre fremtid, og især de børn der kommer fra de mindst ressourcestærke familier, områder, kommuner kan have brug for et ekstra puf, for at komme på den rette sti. Viet-Jacobsens Fond støtter især de formål, der hjælper børnene til at indse deres eget værd og til at lære at kæmpe for deres egne ambitioner og målsætninger, hvilket kan hjælpe dem frem i livet. Viet-Jacobsens Fond støtter også unges videregående uddannelse i udlandet, og dette skyldes at mange danske unge oplever, at det kun er i udlandet at de kan indfri deres høje ambitioner i forhold til studie og forskning, og det vil fonden gerne støtte. Det er unge imellem 18-30 år, som på kandidat-, Phd.- eller Dr. niveau skal studere i udlandet og har brug for økonomisk støtte. Der lægges her vægt på de studerendes høje akademiske niveau, deres høje karakterer samt uddannelsesinstitutionens gode renommé og høje niveau. Desuden støtter Viet-Jacobsens Fond veteranformål, som hjælper veteraner til at komme tilbage til samfundet og arbejdsmarkedet, så deres unikke erfaringer og kompetencer kan bruges som ressourcer i samfundet, i stedet for at de bliver parkeret udenfor, hvor de skal have støtte til at kunne klare sig selv. Mange veteraner skal bare have lidt hjælp, før de sagtens kan fungere på arbejdsmarkedet og i samfundet.