Firmajulegaver og merchandise hos MarkOn

Når det er tid til at vælge en firmajulegave, så bør du kontakte en ekspert. Nogle gange kan det være sværere, end man tror at finde den rette gave til juleferien, som normalvis uddeles en af de sidste dage på arbejdspladsen, inden man ønsker hinanden ”god jul”. MarkOn hjælper dig med udvælgelsesprocessen. Tag kontakt til de kyndige trend-eksperter for at få hjælp. Bestil også merchandise med logo direkte på markon.as.

Få hjælp til at vælge firmajulegaver anno 2020

MarkOn har kompetencerne til at hjælpe enhver dansk virksomhed med årets firmajulegaver. De er med på tidens trends, og hvilke brands der er oppe i år. Har du styr på, hvad der rykker sig i juletiden anno 2020? Hvis ikke, så er det måske bedst at samarbejde med en ekspert, der har styr på de hotte brands i år. Kontakt en rådgiver fra MarkOn, og få hjælp til at vælge årets firmajulegaver. Der er tradition for at uddele firmajulegaver i en stor andel af danske virksomheder. Det er en glædesvækkende måde at sige tak for et godt år. Du bør overveje elektronikgaver, som kan være praktiske i dine ansattes daglige liv. Dansk design er også en mulighed, som står højt på manges ønskelister. Du kan også gøre sådan, at medarbejderne selv kan vælge gave til julen. Dette koncept kaldes Gaveregn, hor de ansatte får point til at bruge i et begrænset, men stadigvæk omfattende og alsidigt katalog. Så kan de vælge imellem en lang række af eksklusive gaver, som med 100 % garanti tilfredsstiller!

Stort udvalg af merchandise med mulighed for eget tryk - Klik ind på markon.as

Hos MarkOn byder de også på merchandise. Forskellige typer merchandise med logo er en fantastisk måde for dig at gøre dit brand synligt. Inde på markon.as står muligheden bl.a. på bolcher, muleposer, multitools og drikkedunke. Det er også muligt at bestille golfudstyr, kildevand, Bluetooth højtalere, notesbøger og andet merchandise med logotryk. Køb lommelygter, paraplyer, vingummi m.m., der har dit logo som print. Del dem ud på gågaden eller måske til messen. Hav dem synlige, så dine kunder kan se dem.

Kontakt MarkOn, og få hjælp til indkøb af merchandise og firmajulegaver.