Find kurser til offentlig bestyrelse og bestyrelsesuddannelser hos bestyrelsesportalen BOARD GOVERNANCE

BOARD GOVERNANCE er en betydningsfuld bestyrelsesportal, som tilbyder bestyrelsesuddannelser og kurser til offentlig bestyrelse.

Kurser til offentlig bestyrelse

BOARD GOVERNANCE er Danmarks største portal til bestyrelsesmedlemmer og er anbefalet eksklusivt og benyttet af Danske Advokater. Portalen har mange eksklusive tilbud til både offentlige og private bestyrelsesmedlemmer, som gerne vil udvikle deres kompetencer og deres karriere som bestyrelsesmedlem. Der er bl.a. kurser til offentlig bestyrelse, som er udviklet og testet af nogle af de mest betydningsfulde aktører i dansk offentlig bestyrelse. Hvis du drømmer om at udvikle dig som bestyrelsesmedlem i det offentlige, så tag online kurser i offentlig bestyrelse for at udvikle dig. De mange forskellige gode kurser giver mange forskellige spændende og uundværlige kompetencer, og du får lov til at trække på erfaringerne af nogle af de bedste spillere i dansk bestyrelse. Offentlig bestyrelse er anderledes end privat bestyrelse, og derfor er der online kurser i offentlig bestyrelse og i privat bestyrelse. Der er 7 dages gratis trial på hjemmesiden www.board-governance.com, hvor du kan prøve de mange fordele af, og se om det er noget for dig.

Bestyrelsesuddannelser til både offentlig og privat arbejde

BOARD GOVERNANCE er en online bestyrelsesportal til uddannelse, vidensdeling og netværk for danske bestyrelsesmedlemmer i det offentlige og private. Det er klart den bedste portal, hvis du gerne vil møde de vigtigste aktører og danne netværk med de bedste bestyrelsesmedlemmer. Der er også bestyrelsesuddannelser til både offentligt og privat arbejde, og portalen indeholder også en professionel mappestruktur, som kan være uundværlig når du får mange opgaver i dit job som bestyrelsesmedlem. Uanset om det er karriere for dig eller noget, du laver ved siden af dit arbejde, så er en bestyrelsesuddannelse altid en måde at forbedre dig på, for disse bestyrelsesuddannelser er udviklet og testet af de mest betydningsfulde aktører i dansk bestyrelse. Portalen er anbefalet af Danske Advokater, og er de fleste bestyrelsesmedlemmers foretrukne valg. Der er et evalueringsværktøj, som kan bruges med abonnementet og som giver dig mulighed for at blive klogere for hvert valg du træffer. Det er en oplagt mulighed for at møde andre bestyrelseskollegaer.