Find flotte og holdbare termokander og termoflasker hos ekram.dk

Nye termokander, nye termoflasker, termokrus eller en helt fjerde type isenkræmmervarer; når man besøger ekram.dk finder man næsten altid hvad man søger. De sørger for et fint udvalg i alle deres kategorier, og lader billige priser og høj kvalitet følges ad. Har du endnu ikke været forbi butikken og kigge lidt på deres katalog med isenkræmmervarer, så har vi skrevet en artikel om dem herunder, som måske kan overbevise dig om, at det er en god ide at gøre.

Kähler termokander holder kaffen varm længe

Én af de typer varer du finder i kataloget hos ekram.dk lige nu, er som lovet termokander. Mangler du en god termokande, der effektivt sørger for at holde kaffen varm, indtil den skal nydes? Så har butikken uden tvivl én, som vil passe perfekt til dine præferencer. Kataloget byder lige nu bl.a. på termokander fra Rosendahl, Kähler, Eva Solo, Funktion og flere andre. Med så mange termokander at vælge imellem, og så mange kvalitetsmærker repræsenterede, skal man være særdeles kræsen for ikke at kunne finde en ny termokande hos dem. Derudover gøres det hele endda til priser, hvor få af konkurrenterne kan følge med. Køber du nye termokander hos dem, og eventuelt andre produkter, til en samlet pris over 449 kroner, kan du helt slippe for at betale for fragten. Alt i alt er der kun gode grunde til at kigge forbi ekram.dk og se, om de har din nye termokande stående klar til levering.

Eva Solo termoflasker holder den rette temperatur

Alt det positive der kan siges om udvalget med termoflasker, kan stort set kopieres direkte over på udvalget med termoflasker. Termoflasker kan være din redning, når du er ude i varmt eller koldt vejr, da de er med til at holde drikkevarer på den ønskede temperatur i længere tid. Skal du være meget ude til vinter, eller tager du en lang gåtur i det fine vejr? Så er termoflasker altså bare uundværlige. I kategorien med termoflasker finder du lige nu smarte modeller fra mærker som HOLM, Alpina, Eva Solo, Funktion og Emsa. Udvalget tæller både lidt mindre og kompakte termoflasker på 0,35 liter, 0,5 og 0,75 liter samt ekstra store 1,0 liter termoflasker. Man kan desuden vælge imellem termoflasker i et diskret sølvfarvet tema, men også modeller i lidt mere iøjnefaldende farver som pink og pastelgrøn. Alt i alt er der rig mulighed, for at få en termoflaske, der passer perfekt til ens personlige smag.

Besøger du ekram.dk lige nu, kan du være sikker på, at de har et bredt udvalg af isenkram. De står desuden altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål.