Find en professionel løsning på telefonpasning og telefonreception hos Edelmann Kontorservice

www.edelmann-kontorservice.dk er den nemmeste og smarteste måde at få din virksomheds kundeservice til at køre problemfrit og optimalt. Edelmann Kontorservice tilbyder nemlig en lang række personlige ydelser for din virksomhed, hvilket vil sige, at de skræddersyr alt fra telefonpasning og kalenderbooking til telefonreception m.m. efter netop din virksomheds profil, dagsorden og præferencer. Se hvordan din kundeservice kan udvikle sig til det bedre med hjælp fra Edelmann Kontorservice.

Telefonpasning der sikrer jeres kunder god service

Telefonpasning er en af de mest populære og effektive ydelser, der findes hos Edelmann Kontorservice. Med telefonpasning kan dine medarbejdere tage sig af deres respektive arbejdsopgaver, mens det kyndige og imødekommende team fra Edelmann Kontorservice sørger for telefonpasning. Afhængigt af hvad din virksomhed har brug for, kan Edelmann Kontorservice indrette sig med bl.a. fast reception, fleksible løsninger m.m., der passer til jeres profil. Telefonpasning er med andre ord den smarteste måde at besvare jeres kunder hurtigt og ordentligt, uden det forstyrrer de øvrige opgaver rundt omkring i virksomheden.

Undgå unødig ventetid med telefonreception

Når der er sygdom i omløb, når flere medarbejdere er på ferie, eller blot når det er frokostpause, fyldes virksomhedens hverdag af et tomrum, som nemt kan dækkes ind af telefonreception fra Edelmann Kontorservice. Telefonreception sikrer, at virksomhedens kunder til enhver tid kan komme igennem med spørgsmål og henvendelser m.m., selvom der måske er travlt, eller der er underbemanding på kontoret. Det dygtige team fra Edelmann Kontorservice sikrer den bedste telefonreception, skræddersyet til din virksomheds dagsorden. På den måde vil de nuværende kunder bibeholdes, samtidig med at nye, der føler sig hørt og taget godt imod, vil blive hængende. Telefonreception er dermed en fantastisk investering for din virksomhed.

Lad Edelmann Kontorservice stå for kundeservice-delen i din virksomhed. Du kan hurtigt få kundeservicen op og ringe på et helt nyt niveau, når du søger hjælp her.