Find Diapro kosttilskud til hunde og et godt udvalg af hundepleje i høj kvalitet hos Dyrlægens Gård

Næsten uanset hvor godt man fodrer sin hund, kan man på et tidspunkt opleve at hunden har brug for et lille ekstra skud vitaminer og mineraler, præcist lige som med os mennesker. I den forbindelse kan man med fordel tage et kig hos Dyrlægens Gård, hvor de lige nu præsenterer et fint udvalg af forskellige typer kosttilskud til hunde og katte, blandt andet Diapro kosttilskud til hunde. Hos samme forhandler finder du desuden en række forskellige typer hundepleje. Læs mere herunder.

Diapro kosttilskud til hunde

Mistænker du din hund for at være i vitamin eller mineral underskud, eller udviser den andre tegn på behov for kosttilskud? Så er www.dyrlaegensgaard.dk en god butik at besøge. Her finder du nemlig en række forskellige typer kosttilskud til hunde, blandt andet Diapro kosttilskud til hunde. Diapro kosttilskud til hunde og katte er udviklet til at genetablere og stabilisere tarmfloraen, hvilket har flere fordele. Diapro kosttilskud kan således både mindske varigheden af dårlig mave, vedligeholde tarmfloraen samt føre til en generel styrkelse af dyrets immunforsvar. Diapro kosttilskud til hunde kan med særlig fordel gives til tæver i forbindelse med drægtighed, da den forbedrede tarmflora også vil ”brede” sig til hvalpene. Diapro kosttilskud indeholder ingen skadelige ingredienser.

Hundepleje i høj kvalitet

Foruden Diapro og andre kosttilskud, finder du også en række andre remedier til hundepleje hos Dyrlægens Gård. Kataloget med hundepleje tæller blandt andet tyggeben, som giver hunden bedre tænder. Du kan desuden også købe hundepleje som en negletang, hundekrave, ørerens og shampoo til hunde. Alle typer hundepleje du finder hos forhandleren er nøje udvalgt ud fra skarpe krav til kvalitet, og er en god måde at sørge for at man får en endnu mere sund og rask hund. Vil du kigge nærmere på kataloget med hundepleje, så gå ind på hjemmesiden allerede i dag.