Find alt lige fra brændeklodser til løst leveret brænde på www.dgb-braende.dk

Alt lige fra brændeklodser til løst leveret brænde, som alt sammen sælges til yderst lave priser. Har du lyst til at kigge nærmere på det store udvalg, kan du med fordel besøge webshoppen lige her www.dgb-braende.dk.

Stort udvalg løst leveret brænde

Hos Den Gamle Brugs finder du blandt andet et stort udvalg af løst leveret brænde. Deres brænde er savet og kløvet på deres egen fabrik og består af 100 % dansk produceret træ. Kvaliteten er altid i top, og du kan derfor roligt bestille dit brænde hos dem. Det varierede udvalg af løst leveret brænde består af både bøg, eg, ask og gran, så det er uden tvivl muligt at finde lige præcis den slags, du foretrækker. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rette slags løst leveret brænde, er du mere end velkommen til at kontakte deres kundeservice, som altid står klar til at hjælpe og komme med gode råd. Snyd ikke dig selv for et kig på udvalget af løst leveret brænde lige her www.dgb-braende.dk.

Flot udvalg af miljøvenlige brændeklodser

Den Gamle Brugs er en virksomhed, som går ind for grønne løsninger, hvorfor de fører et godt udvalg af miljøvenlige brændeklodser. Deres brændeklodser er nemlig fremstillet af overskudsprodukter fra produktionen af parketgulve hos Junckers Savværk. I stedet for at lade klodserne af bøgetræ gå til spilde, sælges de som brændsel til fordelagtige priser hos forhandleren. Fordelen ved brændeklodser af bøgetræ er, at de brænder jævnt og har en høj brændværdi. Har du lyst til at fyre op med god samvittighed derhjemme, kan du købe de miljøvenlige brændeklodser lige her www.dgb-braende.dk.