Få en flot tandbro hos din tandlæge i Randers

Når det gælder tænder, er det et kendt faktum at man aldrig bør gå på kompromis med kvalitet. Tandlægerne Hafniahus tilbyder derfor alle former for moderne tandbehandling til dig, der leder efter behandling i eller omkring Randers. Alle overslag på behandlinger gøres så retvisende som muligt, sådan at du altid er sikret fuld gennemsigtighed.

Vælg en tandbro i høj kvalitet

Står du i en situation, hvor du for eksempel har mistet en eller flere tænder kan disse erstattes med en naturtro tandbro. En tandbro laves som erstatning for den eller de tænder du har mistet og består af noget der hedder bropiller og mellemled. Bropillerne er de tænder ved siden af den eller de tænder, der mangler. Disse slibes til samtidigt med, at der fremstilles tandformede skaller, der både omslutter og beskytter dem. Mellemleddet er således erstatningen for den eller de tænder, der er mistet og består af pålimede tænder i porcelæn, også kaldet kroner. En tandbro består således af minimum 3 tænder og kroner — altså 2 bropiller og minimum 1 mellemled. Hos Tandlægerne Hafniahus gøres en tandbro altid så naturtro som muligt. De tandfarvede broer, der typisk fremstilles i porcelæn, gør det nemlig muligt for de erfarne tandlæger at opnå et yderst flot resultat.

Pas på tænderne ved en tandlæge i Randers

Tandlægerne Hafniahus er en tandlægeklinik beliggende centralt i Randers midtby. Deres over 20 års erfaring gør, at de ikke bare har styr på alle former for behandlinger, men ligeledes har opbygget en stor entusiasme for at kunne hjælpe dig med at passe godt på dine tænder. Hos denne tandlæge i Randers er patienten nemlig altid i fokus. Den rolige atmosfære du møder når du besøger klinikken i Randers, er medvirkende faktor til behandlingernes høje kvalitet. Et godt arbejdsklima og en afslappet stemning er nemlig henholdsvist medvirkende til, at tandlægerne kan gøre et godt stykke arbejde, og at du kan føle dig i helt trygge hænder. Du kan derfor uden problemer læne dig tilbage og få dine tænder behandlet, uanset hvilken behandling du har brug for. Den lange liste indbefatter blandt andet tandimplantater, proteser, kroner, broer, tandblegning, diverse kirurgi og tandregulering. Før enhver behandling påbegyndes vil du blive informeret og vejledt om forløbet og dets eventuelle forbehold, ligesom et prisoverslag altid gives så retvisende som muligt. Leder du derfor efter en tandlæge i eller omkring Randers, er Tandlægerne Hafniahus et valg, der anbefales af mange.

Læs mere om hvordan de mange andre patienter synes på www.tandlaegernehafniahus.dk, og få en tid allerede i dag!