Få en container bolig som skibscontainer i flere mål på www.dc-supply.dk

Køb en container bolig eller skibscontainer i flere mål som ny eller brugt hos DC-Supply. Denne danske leverandør har i flere årtier hjulpet private og virksomheder med projekter.

Køb en fuld funktionel container bolig

Har du overvejet en container bolig? Den kan benyttes som fast beboelse eller midlertidig. Mange vælger at købe eller leje en container bolig, når det er tid til at bygge huset eller en større renovation. DC-Supply tilbyder også sammensætninger. Lej eller køb en komplet skurby med flere moduler, som er perfekt til at huse håndværkerne til det store byggeprojekt. DC-Supply har specialbygget containere til boliger, som kommer med de features, vi har vænnet os til i det moderne Danmark. Dette inkluderer isolation, tilslutninger til vand, strøm osv. samt toilet og vask. Hvis du ikke kan finde en container bolig, som passer til dine ambitioner, på dc-supply.dk, er det også muligt at designe din egen.

Skibscontainer mål er listet online hos DC-Supply

Når man nævner ordet skibscontainer, så tænker de fleste på fragtskibe som fx fra Maersk, som sejler over oceaner med hundredvis af godscontainere af gangen, der bliver læsset af på havnen og kørt videre af lastbiler. En skibscontainer kan også være designet som beboelse ombord på skibet. Derved er det muligt at huse flere mennesker ombord, som der ellers ikke ville være plads til i de normale faciliteter. Inde på www.dc-supply.dk kan du se de forskelige mål for skibscontainere. Hvis du er interesseret i mulighederne, der er i en skibscontainer, samt målene, og hvis du vil have et tilbud, så besøg DC-Supply online. De leverer skræddersyede løsninger, men du kan også finde skibscontainere, der er designet til tidligere projekter som inspiration online.

Vælg en skibscontainer i flere forskellige mål ved at klikke ind på dc-supply.dk. Disse kan benyttes til fragt og beboelse ombord, men du kan også bestille en container bolig til lands. Mulighederne er uendelige hos denne danske leverandør.