Event containere på 10, 20, 40 fod m.m.

Kigger du efter en 10 fods container, eller har du en anden længde i tankerne? DC-Supply fører nemlig et bredt udvalg af alle typer, også når det kommer til formål. Det er derfor også muligt at finde event containere og modeller til ophold samt militær. Du finder også gode fakta online samt tilbehør som sikkerhedsgodkendte låse.

DC-Supply - 10 fods container til opbevaring, offshore etc.

En 10 fods container er et solidt valg, hvis man kan nøjes med mindre lagerplads. Det er også en størrelsesordning, som de er specialister i hos DC-Supply. Find bl.a. offshore containere på 10 fod plus High Cube muligheder. Kølecontainere og isolerede lagercontainere sælges også på 10 fod, når du besøger www.dc-supply.dk. Tag et kig på alle de forskellige 10 fods containere online, og find den rette. Har du andre behov, end hvad der tilbydes i øjeblikket? Få en skræddersyet minicontainer med et DC-Supply samarbejde. Det er nemlig at muligt at få bygget dine helt egne 10 fods containere uanset formål.

Få en speciel event container

Til events er containere uundværlige. Når du skal opsætte din bod til et event, er det klart, der er behov for en mobil løsning. En event container kan samtidig bygges til dine specielle behov. Det kunne f.eks. være en udstillingscontainer til et stort projekt, som beboerne i byen kunne være nysgerrige omkring. Det kan selvfølgelig også være en ganske almindelig, multifunktionel salgsbod. DC-Supply tilbyder også modeller til julebod online. Vælg også specialbyggede løsninger til baren eller måske et cykelbibliotek? Som du kan høre, er der et hav, ja, faktisk et ocean af muligheder i event containere. Det vil ikke være en underdrivelse at sige, det kun er din fantasi, som begrænser mulige projekter.

Lad eksperterne fra DC-Supply udarbejde den perfekte event container til dig. De tilbyder bl.a. 10 fods containere, men også andre størrelser via www.dc-supply.dk. Se også de brugte muligheder, og læs dig klogere på emnet.