En bestyrelsesportal hvor man kan efterspørge bestyrelsesmedlemmer

I en bestyrelse er det vigtigt med de helt rigtige bestyrelsesmedlemmer. Det kan du finde igennem board-office.dk, som stiller Danmarks største bestyrelsesportal til rådighed. Her kan du få hjælp til inspiration samt få adgang til nyttige værktøjer.

Portalen udbyder bestyrelsesmedlemmer

Når de har de rigtige mennesker omkring dig, så bliver resultatet også godt. Det samme gør gældende for organisationer, såsom bestyrelser, hvor bestyrelsesmedlemmerne skal ophøje organisationen til et fornuftigt niveau. Det kræver de et stærkt fundament i form af både faglige og personlige færdigheder. Netop de færdigheder kan du efterspørge på BOARD OFFICE™. Du får mulighed for, igennem et omfattende søgeværktøj, at søge efter de helt rigtige bestyrelsesmedlemmer til din organisation. Hvis ikke du er overbevist, omkring brugbarheden af værktøjet, så kan du downloade en gratis demo i syv dage, som giver dig adgang til de samme funktioner. Når du er blevet overbevist, så får du adgang til, ikke alene søgefunktionen, men også en fantastisk mappestruktur, som er professionelt designet til bestyrelser. Det burde gøre arbejdet lettere for de eksisterende bestyrelsesmedlemmer i din organisation. Du har også mulighed for at evaluere på din egen bestyrelse igennem avancerede evalueringsværktøjer, som giver dig overblik over bestyrelsen.

Bestyrelsesportal med funktioner anbefalet af Danske Advokater

Igennem BOARD OFFICE ™’ bestyrelsesportal, så vil du tage din bestyrelse til nye højder, da du giver dine øvrige bestyrelsesmedlemmer, såvel som dig selv, en enestående mulighed for at tage bestyrelsesarbejdet med på farten. Bestyrelsesportalen findes nemlig også som en applikation til mobilen, hvorfor du ikke er bundet af tid og sted, men kan arbejde overalt. Der er også mulighed for at underskrive med NemID, som følger alle de nye GDPR-regler, så du kan udføre dit arbejde helt sikkert og lovligt. Det er blandt andet disse funktioner, som har gjort at BOARD OFFICE™ bliver benyttet og anbefalet af Danske Advokater. Du får altså et sikkert arbejdsområde, som indeholder et stort inspirationsområde, er Danmarks største bestyrelsesportal og som er designet, testet og udviklet af store aktører indenfor bestyrelsesarbejde. Hvis du, din organisation eller forening tager bestyrelsesarbejdet alvorligt, så kan et abonnement fra board-office.dk godt betale sig, da I får assistance og nyttige værktøjer til jeres daglige gang i jeres organisation.

Du får ikke et bedre alternativ til, at højne jeres indsats omkring bestyrelsesarbejde end med BOARD OFFICE™. Uanset om det er inspiration, søge efter nye kollegaer eller forbedret struktur, så finder du det på board-office.dk.