Dyrlægens Gård forhandler Virbac hundefoder og kalm til hunde i alle aldre og størrelser

Mennesket bedste ven fortjener den bedst mulige behandling. Derfor finder du hos Dyrlægens Gård et bredt udvalg af gode produkter som Virbac hundefoder og kalm til hunde, der kan hjælpe dig med at søge for at din hund har det godt både til hverdag og i stressede situationer.

Virbac hundefoder laves med gode og velsmagende ingredienser

Specialkost til hunde kan være gavnligt i mange forskellige situationer. Hos Dyrlægens Gård finder du f.eks. Virbac hundefoder til både hvalpe, unge hunde og gamle hunde i alle størrelser. Dette foder er udviklet med henblik på både størrelse og alder, så du kan være sikker på at din hund får alle de næringsstoffer, den skal bruge. Virbac hundefoder har særligt fokus på hundens ve og vel, og dette kombineret med en række gode ingredienser sikrer dig, at din hund har de bedste forudsætninger for at forblive sund og rask. Ønsker du derfor at give din hund en sund og nærende diæt, så klik ind forbi dyrlaegensgaard.dk og tag et kig på udvalget af Virbac hundefoder. Der kan du læse meget mere om de individuelle produkter, og hvordan de hver især kan gavne din hund.

Kalm til hunde der let bliver stressede eller urolige

Er det imidlertid ikke hundens kost, men snarere dens reaktion på stressende situationer, du ønsker at afhjælpe? Så forhandler Dyrlægens Gård også et udvalg af kalm til hunde. Dette særlige kosttilskud er specifikt udviklet til at hjælpe din hund med at håndtere situationer, der normalt ville gøre den urolig eller bange. Kalm til hunde virker nemlig både beroligende og afslappende, så din hund bedre kan håndtere og komme godt igennem den uvante eller specielle situation. Reagerer din hund f.eks. negativt på mange mennesker eller de høje lyde til nytårsaften, så kan kalm til hunde hjælpe.

På www.dyrlaegensgaard.dk finder du dermed en række gode produkter, der kan hjælpe din hund med at leve et sundt og roligt liv. Alle produkterne, inkl. deres udvalg af Virbac hundefoder og kalm til hunde, er nemlig anbefalet af det kompetente team af dyrlæger, der står bag Dyrlægens Gård.