DMS er specialister i salg af trucks og tilbyder grundige eftersyn af gaffeltrucks

DMS har i over ti år specialiseret sig indenfor køb og salg af trucks og tilbyder tilmed grundige eftersyn af gaffeltrucks og en lang række andre løftevogne.

Salg af trucks

Med en lang erfaring og dygtige medarbejdere indenfor alt hvad der har med løftevogne og trucks at gøre, og som eneimportører af Hyundai gaffeltruck, Warehouse og Fimap gulv- og fejemaskiner, finder I som virksomhed en yderst kvalitetsbevidst partner i DMS. De tilbyder både service og salg af trucks, nye såvel som brugte og gør en dyd ud af, at levere den bedste og mest kyndige vejledning til deres kunder i forhold til salg af trucks. Foruden nye maskiner, råder DMS over et stort lager af brugte maskiner, som de både sælger og lejer ud til favorable priser i hele landet. Er I på udkig efter salg af trucks, vil det derfor være en god idé at besøge: www.danskmaterielservice.dk. Her vil I kunne danne jer et grundigt overblik over de mange modeller der findes. Køb og salg af trucks er ikke altid en let sag, og i forbindelse med enhver tvivl eller ethvert spørgsmål der måtte melde sig, kan man altid kontakte virksomheden og modtage den rette vejledning.

Eftersyn af gaffeltruck

DMS er en virksomhed med over ti år på bagen, der har specialiseret sig i alt indenfor intern transport materiel, hvilket dækker over både salg, service og eftersyn af alle typer løftevogne, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner og pallestablere. De tilbyder også eftersyn af gaffeltruck og ved, af erfaring, at sådanne er dyre i det øjeblik de ikke længere virker, da meget afhænger af at de virker og det derfor koster virksomheden når de ikke gør. Med serviceenheder i hele landet, tilbyder DMS således landsdækkende eftersyn af gaffeltruck og altid med kortest mulige ventetid. Med regelmæssige eftersyn af gaffeltruck, kan man forhåbentlig undgå behov for akut hjælp, men skulle uheldet være ude, bestræber DMS sig på at levere personlig, erfaren og kyndig hjælp indenfor kortest mulige tid. Foruden service og eftersyn af gaffeltruck, tilbyder virksomheden også salg af nye såvel som brugte løftevogne af alle slags. Læs mere om virksomheden og se deres produkt- og servicekatalog her: www.danskmaterielservice.dk.